Linoleum

Linoleum Tarkett
LINOLEUM

• dugotrajna podna obloga
• prirodan pod
• sastojci: laneno ulje, borova smola, pluto, drvo, različiti pigmenti i kreda
• 100% ekološki pod
• jednostavna ugradnja
• jednostavan za održavanje, bez potrebe za voskiranjem zauvijek

Sa svojim prirodnim karakteristikama, linoleum osigurava izvanrednu otpornost i lak je za održavanje, tako da je idealan za visokofrekventna područja, poput onih u zdravstvenim ustanovama. Moderni linoleum, kako u svojoj akustičnoj, tako i u svojoj kompaktnoj varijanti, može ispuniti većinu zahtjeva u pogledu izgleda, funkcionalnosti, troškova i održivosti. Tarkettova XF kolekcija linoleuma, sa 88 dinamičnih boja, može ispuniti različite zahtjeve dizajna interijera. S dezenima čistih, punih boja, do nježnih i prefinjenih kombinacija, efekata mramora i višebojnih stilova, lako je napraviti konačni izbor u skladu s potrebama kupca.

Kolekcije:
VENETO XF2
Dizajn mramora u različitim nijansama jedne boje profinjeno i moderno će obojati prostor Vašeg doma. Veliki izbor najrazličitijih boja i nijansi prirodnog linoleuma pruža mogućnost uklapanja ove podne obloge u svaki interijer. Izuzetna prednost ovakve podne obloge leži u činjenici da je izuzetno dugotrajna i lako se održava.

VENETO ESSENZA
Moderni dezeni i širok spektar boja linoleuma učinit će da boravak u svakoj prostoriji bude pravo uživanje. Prednost ove podne obloge jest njegova izuzetna dugotrajnost i lakoća održavanja.

STYLE EMME XF2
Linoleum iz kolekcije Style Emme je u potpunosti prirodan i jednostavan za održavanje, a kvaliteta njegove proizvodnje potvrđuje se činjenicom da ne postoji potreba za voskiranjem tokom čitavog njegovog vijeka trajanja.

STYLE ELLE XF2
Linoleum Style Elle je kolekcija prirodnog linoleuma koja ima linearan dizajn. Linoleum iz kolekcije Style Elle je u potpunosti prirodan i jednostavan za održavanje, a kvaliteta njegove proizvodnje potvrđuje se činjenicom da ne postoji potreba za voskiranjem tokom čitavog njegovog vijeka trajanja.

ETRUSCO XF2
Jednobojni dezen omogućava mu savršeno stapanje sa bilo kojom vrstom interijera. Sa svojih deset svijetlih i jarkih boja daje Vam mogućnost kombiniranja, u zavisnosti od efekta koji želite postići u svom domu. Također i kod kolekcije ETRUSCO XF2 ne postoji potreba za voskiranjem tokom cijelog njenog vijeka trajanja.

VENETO SICURO XF2
Linoleum Veneto Sicuro predstavlja dinamičnu i uzbudljivu podnu oblogu koja će bez muke unijeti živost u Vaš dom. Moderni dezeni i širok spektar boja linoleuma učinit će boravak u svakoj prostoriji pravom uživancijom.
vrh stranice