Oglašavanje

Poštovani,

želimo iskoristiti priliku i predstaviti Vam novi  Portal hrvatskih arhitekata, arhitekti.hr !

 

Temeljem Vašeg uspješnog poslovanja u graditeljstvu te naše buduće dobre suradnje obraćamo Vam se ovim putem kako bismo  Vam predstavili Portal, kao i  moguću suradnju u prezentaciji Vaših proizvoda i usluga, kao i referentnih projekata! Portal je točka informiranja za struku, ali i javnost, klijente, medije i druge, čiji je cilj predstavljanje ostvarenja hrvatske arhitekture i graditeljstva. Uz najnovije novosti i događanja,  na  jednom  mjestu  želimo  predstaviti  projekte  i  ostvarenja hrvatskih arhitekata, kao i svih suradnika stvarajući jedinstveni online Atlas suvremene hrvatske arhitekture.

 

Putem  građevina  u  Atlasu, uz arhitekte i suradnike, predstavljeni  su  i  materijali dostupni za gradnju, kao i oprema te sve ostalo potrebno u procesima gradnje, ali i korištenja građevina.  Internetski portal na adresi www.arhitekti.hr se na temelju savjeta i komentara posjetitelja, ali i struke, konstantno dorađuje i poboljšava.

 

Za detaljnije informacije molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo oblik suradnje prilagodili Vašim potrebama i sastavili ponudu baš za Vas!

Kontaktirati nas možete putem e-maila: marketing@arhitekti.hr ili telefona 099 800 66 66!

 

Od važnih pomaka za Portal hrvatskih arhitekata želimo izdvojiti uspješno registriranje i zaštitu "Atlasa suvremene hrvatske arhitekture" pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, želeći ga time i dalje nadograđivati kao jedan od osnovnih ciljeva.

 

Sa krajem 2019. godine objavljen je i novi Poral – ARHITEKTI.HR 2.0 – značajno nadograđena inačica postojećeg, sa nizom noviteta. Sve to je omogućeno sredstvima Europskih  strukturnih i investicijskih fondova kroz Operativni program KONKURENTNOST I KOHEZIJA, kao i svim dosadašnjim pokroviteljima bez koji sve ne bi bilo moguće! Hvala! 

vrh stranice