o nama

Internetski portal arhitekti.hr je novi, jedinstveni i specijalizirani medij, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Namijenjen je informiranju svih koje zanimaju arhitektura i građenje. Točka je informiranja za struku, ali i javnost, klijente, medije i druge. Uz najnovije vijesti iz struke, na jednom mjestu želimo predstaviti projekte i realizacije hrvatskih arhitekata kao i njihovih suradnika. Jedan od ciljeva portala tako je i stvaranje virtualne baze podataka, svojevrsnog atlasa suvremene hrvatske arhitekture.
Istovremeno, željeli bismo predstaviti i materijale dostupne za gradnju u Hrvatskoj, te opremu i sve ostalo potrebno u procesima gradnje.
 
Ovim putem pozivamo sve kolege arhitekte, kao i druge sudionike u gradnji da nam dostavite svoje podatke kako bismo predstavili i Vaše projekte i ured. Podaci na stranicama će biti dostupni svima, bez ikakve naknade.

S tehničke strane, zanimljivosti vezane za portal su i da posjeduje vlastiti CMS sustav i poslužitelje (servere) što bi trebalo ubrzati i pojednostaviti pretraživanje. Želimo naglasiti da je cijeli portal i optimiziran za Google i slične tražilice, te omogućuje visok postotak objave među prvim rezultatima pretrage, a samim time i veću posjećenost Portala. Također, novosti s portala biti će objavljivane i putema društvenih mreža poput Facebooka. Instagrama, Youtubea i Twittera, a u pripremi imamo još proširenja, ali o tome više kako se portal bude razvijao!

Ovime pozivamo sve zainteresirane da nam se jave, te pošalju pitanja, komentare, savjete... a ukoliko se želite uljučiti u naš projekt, pošaljite nam vaše podatke ili zatražite detaljnije informacije!

Molimo da sva pitanja upućujete na info@arhitekti.hr , a podatke za objavljivanje na arhitekti.hr@gmail.com  Urednici portala će unificirati vaše podatke i uskladiti sa dizajnom stranica prije objavljivanja.

Arhitektonskim uredima koji nemaju vlastite internetske stranice, a ukoliko im nije dovoljna samo prezentacija projekata i ureda na našem portalu, nudimo u suradnji s našim partnerima i mogućnost dizajna, izrade i održavanja vlastitih internetskih stranica. Stranice mogu biti dostupne i kao poddomena imeureda.arhitekti.hr!

Nova, aktualna inačica Portala omogućena je sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz Operativni program KONKURENTNOST I KOHEZIJA, kao i svim dosadašnjim pokroviteljima bez koji sve ne bi bilo moguće! Hvala!
 
Više informacija o projektu OVDJE.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, komantara ili savjeta, stojimo na raspolaganju!
vrh stranice