Krovni panel FX.12 Prefa

Krovni panel FX.12 Prefa
Odgovarajući DIZAJN
Novi krovni i fasadni panel FX.12 oduševljava neobičnom strukturom: nepravilni rubovi stvaraju igru svjetla i sjene, tako da svaka ploča ovisno o položaju prikazuje drugu sliku. Zgrada zahvaljujući svijetlu postaje „živa".
TEHNIČKE UGLAĐENOSTI
Stranice ruba osim estetskih funkcija zadovoljavaju i funkcionalne namjene: paneli su dodatno ojačani rubovima, čime je omogućuje povećana otpornost na konstantnu debljinu. Kod proizvodnje se pazi da svaki komad dobije jedinstveni utisnuti reljef, rubni uzorak se ne ponavlja te je čak i na velikim površinama uvijek nepravilan.
Druga tehnička značajka je konusni kutni-falz, koji od jednom ispunjava nekoliko funkcija:
  • Optimalna zaštita od kiše i vlage.
  • Preuzimanje poprečnih rastezanja
  • Poboljšanje učinkovito samo-čišćenja ispiranja i nečistoća
Brza i jednostavna ugradnja
zbog dodatnih nagiba gornjeg falza dolaze krov i fasadnih panela FX.12 kao jedan mali formata bez dodatnog lijepljenja, a može biti fiksno pričvršćena izravno na oplatu ili podlogu zbog već postojećih rupa. Kroz dva formata (dugi i kratki elemenati) je nepravilni udarni pomak, koji je za vizualni izgled osobito važan, još lakše za proizvesti.

Po narudžbi dostupne su i boje pješčano smeđa P.10, hrđavo smeđa P.10, crveno smeđa, bakreno smeđa, mahovinasto zelena, metalik srebrna, aluminij blank, slonova kost i prefa bijela

NAJBOLJI KVALITET
Krov i fasadi panel FX.12 je naravno u uobičajnim različitim bojama PREFE dostupan, na lak i materijal dajemo 40 godina PREFA - jamstvo.

VIŠE INFORMACIJA
vrh stranice