ImagoBOX

Cjelovito rješenje za pojavnost branda, najopipljivije u samom dizajnu ambalaže!
Nakon više od 20 godina vrhunskog rada na oblikovanju ambalaže, Imago reklamna agencija je odlučila pokrenuti ImagoBOX - cjelovito rješenje za pojavnost branda, najopipljivije u samom dizajnu ambalaže. ImagoBOX predstavlja sva načela, alate i procese, uz znanje i iskustvo, s kojima Imago dolazi do rješenja pakiranja. U kreiranje ambalaže se kreće iz šire priče, iz pozicioniranja i komunikacijske poruke koju ambalaža šalje, a ne samo procesom dizajniranja.
"Oblikovanje ambalaže je puno više od pukog određivanja kako će proizvod izgledati. To je stvaranje cijele slike; ono kako ćete proizvod doživjeti. " - naglasio je Dean Vranić, Chief Creative Director Imago reklamne agencije i vodeća osoba ImagoBOXa.
Najbolje Imago radove s područja ambalaže možete pogledati na www.imago-box.com
Imago je vodeća reklamna agencija na hrvatskom tržištu, osnovana 1992. i 100% u domaćem vlasništvu. Osvajači su brojnih domaćih i međunardnih priznanja, između ostalog i agencija godine na IdejiX. Uz svoje specijalizirane jedinice za produkciju, organiziranje evenata i digitalno oglašavanje pružaju cjelovite marketinške usluge za cijelu regiju. U pristupu radu su vođeni s 3 vrijednosti: INOVATIVNO, PAMETNO, POZITIVNO.
vrh stranice