50. godišnjica ugradbenih vodokotlića

Geberit ugradbeni vodokotlići – 50 godina izvrsnosti u kupaonici
U sanitarnoj industriji to je prekretnica, trenutak koji će zauvijek promijeniti pravila dizajna, konstrukcije i općenito način korištenja sanitarnih proizvoda. Higijena, kvaliteta, usklađenost, čvrsta i sigurna konstrukcija, neke su od glavnih karakteristika ugradbenog vodokotlića.

Materijali i povijesne odluke

Šezdesete godine 20. stoljeća donijele su nekoliko važnih promjena na području dizajna i arhitekture, ali što je važnije za nas, i u sanitarnoj industriji. Novi prostrani tlocrti, centralno grijanje, veliki prozori, prostrani dnevni boravci i kuhinje, sve rađeno po mjeri, samo su neke od promjena koje su značajno odredile današnji dizajn i njegovu funkcionalnost. Kupaonice su također doživjele značajne promjene. Kako su bile uglavnom male i skučene, „skrivanje“ vodokotlića u zid, bilo je rješenje produkt dizajnerima koji su tako postigli funkcionalnost i ljepotu jednostavnosti te suvremenosti interijera.

Geberit DuoFresh – rješenje za neugodne mirise

Rješenje za neugodne mirise sastoji se od odstranjivanja neugodnog mirisa tamo gdje on i nastaje, preciznije u samoj WC školjki. Ugradbeni vodokotlići nude idealno rješenje za uklanjanje neugodnih mirisa kroz cijev za ispiranje. Danas je tehnologija napravila ogromne korake prema naprijed i bilo je samo pitanje trenutka kada će se pronaći optimalno tehničko rješenje za neugodne mirise. Vodokotlić je skriven, zatim su upotrijebljene razne tehnologije koje i dan danas sprječavaju nepotrebnu potrošnju vode s funkcijom start/stop, a kako bi se sve te inovacije zaokružile na idealan način, predstavljen je Geberit DuoFresh – idealan i neizbježan dodatak za mirisnu kupaonicu.

www.geberit.hr
vrh stranice