Caparol podržao uređenje škole

Caparol Hrvatska podržao uređenje i obnovu O.Š. Mihaela Šiloboda iz Sv. Martina pod Okićem
Caparol d.o.o. na hrvatskom tržištu je već više od 16 godina poznat kao jedan od najvećih dobavljača proizvoda iz prodajnog asortimana visokokvalitetnih boja, fasada i fasadnih sustava. U svom poslovanju veliku važnost pridodaje ulaganju u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključen u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini. Pri izboru projekata koji će se sponzorirati ili donirati, Caparol se prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekta za širu zajednicu i potrebe društva.

Jedna od takvih donacija, a povodom početka novog polugodišta, je i donacija boja potrebnih za obnovu i uređenje prostorija Osnovne škole Mihaela Šiloboda iz Svetog Martina pod Okićem. Prije povratka mališana u njihove klupe, u školi su obnovljne učionice, hodnici te školska dvorana. Dok su za učionice odabrane svijetlije nijanse koje pogoduju radnoj koncentraciji učenika, hodnici su naglašeni jarkim lako perivim bojama, koje će školskom osoblju olakšati njihovo održavanje,a učenicima pomoći u orijentaciji kroz školski prostor.

Ovom donacijom poduzeće Caparol i Osnovna škola Mihaela Šiloboda obilježili su nastavak uspješne suradnje, koja je još početkom prošle godine rezultirala projektom Green Apple Day of Service koji se po prvi puta u Hrvatskoj održao upravo u ovoj školi, u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj, čiji je Caparol aktivni član.

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice