• PRINT
  • E-MAIL
A A A
arhitekti

Studio Ana Deg

ANA DEG
dipl.dizajner interijera


Rođena u Zagrebu, 1982. godine.

Od 2000. do 2004. godine pohađa Institut Tehnologije u Dublinu ( Dublin Institute of Technology ) Fakultet Primjenjenih Umjetnosti, odjel Dizajna Interijera, te je diplomirala sa prvorazrednom pohvalom ( Bachelor of Arts, first class honours ).

Godine 2007. otvara Studio Ana Deg za dizajn interijera te se specijalizira za rezidencijalni dizajn ( obiteljske kuće i stanovi ) te kasnije i za dizajn interijera hotela.

Iste godine počinje suradnju sa arhitektonskim studijem 3LHD te sa njima surađuje od 2007. do 2010. godine prvenstveno na projektu dizajn hotela Lone u Rovinju, te mnogim drugim projektima poput natječaja za projekt Rezidencije Central u Zagrebu i hotel Amarin u Rovinju.

2010. i 2011. godine surađuje sa arhitektonskim studijem Randić i suradnici ( arhitekt Saša Randić iz arhitektonskog dvojca Randić i Turato ) na projektima hotel Amfiteatar u Puli, poslovni prostor Horting u Zagrebu te obiteljskoj kući Krležin Gvozd, na prestižnoj zagrebačkoj adresi.

Kao dio 3LHD tima dobivena je nagrada ' Viktor Kovačić ' za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u 2011. godini, za projekt dizajn hotela Lone u Rovinju.

Facebook stranice studija: link
Županija: Grad Zagreb
Grad: Zagreb
Adresa: Đorđićeva 3
Web: www.anadeg.com
Mail: anadeg@mail.com
Tel.: +385 99 4920 864

Funkcionalni tipovi

  • interijeri
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

Semmelrock Stein + Design
-
-