Volontiraj u Laubi

Pridruži se kreativnom timu Kuće Lauba!
Program volontiranja u Kući Lauba, kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jedne značajne privatne zbirke suvremene umjetnosti. Želimo pridonijeti umrežavanju studenata i studentica srodnih struka, te stjecanju i razmjenjivanju novih znanja i iskustava.

Program volontiranja u kratkim crtama


Program volontiranja podrazumijeva upoznavanje s načinom rada, te uključuje: pripremu prije otvaranja, čuvanje umjetnina, vodstva, asistenciju u medijskoj i web-administraciji, pripremu i izvođenje seminarskog rada i periodično sudjelovanje u postavljanju izložbi.

Za rad u Programu Volontiranja u Kući Lauba dobit ćete certifikat.

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 14.00 do 22.00 sata svakoga dana (osim nedjeljom), te od 11.00 do 22.00 sata subotom. Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je po četiri sata dnevno, ovisno o unaprijed napravljenom rasporedu.

Prije dolaska preporučamo informiranje o zbirci, ukoliko s njom niste otprije upoznati. Sve potrebno možete pronaći na webu Laube.Prijave

Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij ili se nalaze na završnim godinama studija. Studij ne mora nužno biti humanističkog ili umjetničkog usmjerenja, dobrodošli su mladi ljudi različitih struka i različitih interesa.

Program traje tri mjeseca. Prije svakog programa objavljujemo javni natječaj.
Sljedeći program će započeti početkom veljače 2016., a detaljnije informacije će na vrijeme biti objavljene na stranicama Laube.

Prijava za Program stažiranja mora sadržavati:
- obrazac za prijavu
- motivacijsko pismo
- životopis

Obrasci za prijavu nalaze se na internet stranici Laube, a dokument možete preuzeti na dnu stranice.
Motivacijsko pismo ne bi trebalo sadržavati više od 3 000 znakova, uključujući razmake. Preporuča se jednostavna forma pisma koja jasno razlaže vašu motivaciju i interes za prijavu.
Životopis valja pravilno formatirati: u njemu navedite popis relevantnih informacija vezanih uz vaše obrazovanje, radno iskustvo i vještine. Preporuča se europski format životopisa.

Dokumentacija mora biti poslana na dan zadanog roka, prije ponoći.

Prijave se šalju isključivo mailom, na adresu: internships@lauba.hr
Nepotpune, faksirane i poštom poslane prijave neće se razmatrati. O dospijeću vaše prijave nećete biti posebno obaviješteni.
Rezultate ćemo objaviti na našoj internet stranici, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestiti putem e-maila.


Dodatne informacije

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili detalji vezani uz Program volontiranja, sva pitanja postavite putem kontakt adrese: internships@lauba.hr

Dodatne informacije o aktualnom natječaju možete pronaći na: http://www.lauba.hr/hr/kalendar-9/lauba-kuca-za-ljude-i-umjetnost-trazi-nove-volontere-1489/

Program volontiranja
Kuća za ljude i umjetnost Lauba
Baruna Filipovića 23a
10 000 Zagreb
HrvatskaFormular za prijavuizvor: lauba.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice