Urbanističke vizije Zagreba 21. stoljeća - Veliki projekti Grada

Neki od projekata o kojima će biti govora su prostor tvornice vagona Janko Gredelj, blok Paromlin, bolnica u Blatu i drugi.
Hrvatska komora arhitekata (HKA) poziva Vas u srijedu, 21. studenog u 18 sati na okrugli stol „Urbanističke vizije Zagreba 21. Stoljeća – Veliki projekti grada“ koji će se održati u Hrvatskom muzeju arhitekture – HAZU u Zagrebu (Ulica I. G. Kovačića 37). Neki od projekata o kojima će biti govora su prostor tvornice vagona Janko Gredelj, blok Paromlin, bolnica u Blatu i drugi.

Na prvome, od ukupno tri okrugla stola koja će se u iduća dva tjedna održati u organizaciji HKA, bit će riječi o velikim projektima kojima možemo inicirati promjene u prostoru kako bi poboljšali kvalitetu života građana Zagreba. Sudionici okruglog stola bit će Sanja Jerković, pročelnica ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Zagreba (Grad Zagreb), prof. dr. sc. Anka Mišetić, sociologinja (Studij dizajna), dr.sc. Irena Đokić, viša znanstvena suradnica (Ekonomski institut), Tomislav Dumančić, voditelj odjela gradskih projekata (Grad Zagreb).

Moderator okruglog stola je prof. dr. sc. Tihomir Jukić (Arhitektonski fakultet, Katedra za urbanizam).

Ovim ciklusom razgovora Hrvatska komora arhitekata želi inicirati nužne promjene u prostoru u kojem živimo, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete života svih stanovnika Zagreba.


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice