Uponor

100 godina Uponora.

Naši partneri i klijenti su gradili s Uponorom tijekom proteklih 100 godina. Sada gradimo most od uspješne prošlosti do održive budućnosti. S istim inovativnim duhom, koji je zamijenio željezo i bakar, s pametnijim materijalima, za cijevi nove generacije, krećemo naprijed prema sve inteligentnijim rješenjima. Prihvaćamo digitalno doba. Približavamo se novim mogućnostima održivosti. Promićemo genijalne inovacije u uštedi energije i/ili vode za dobrobit naših kupaca i svijeta u kojem živimo.

Čvrsto utemeljeni na dosadašnjim dostignućima i trenutnoj stručnosti, gradimo naš portfolio iznad samih proizvoda do holističkih rješenja koja će učvrstiti povjerenje i stvariti rezultate. U sadašnjosti i u budućnosti. Ruku pod ruku s našim klijentima, partnerima i zaposlenicima.

Pročitajte više o Uponor povijesti >


Uponor je dioničko društvo sa sjedištem u Vantaai, Finska, te postoji gotovo stotinu godina. Uponor je vodeći svjetski ponuđač sustava i rješenja u području higijenske isporuke pitke vode, energetski učinkovitog grijanja i hlađenja te pouzdane infrastrukture. Tvrtka je aktivna na različitim tržištima u građevinskom sektoru, od stambenih i poslovnih građevina do industrije i građevinarstva. Proizvodi tvrtke Uponor dostupni su kupcima u preko 100 zemalja. Oni pružaju higijenski sigurnu pitku vodu, kao i energetski učinkovito grijanje i hlađenje. Tvrtka se obvezala na održivost a cilj je učiniti život ljudi ugodnijim.

Gradite s Uponorom

Povjerenje predstavlja temelj svakog uspješnog partnerstva. To je temelj na kojem možemo graditi, u doslovnom i metaforičkom smislu. Mi stvaramo povjerenje zajedno s našim partnerima: kupcima, potencijalnim kupcima i dobavljačima. Povjerenje uspostavljamo znanjem koje dijelimo, kvalitetom i održivim rezultatima.

To je ono što radimo gotovo 100 godina.
Prikaz veće karte
vrh stranice