ULMA Architectural

ULMA Architectural
Ulma Architectural rješenja čine dio grupe Ulma, jedne od najvećih poslovnih grupa na sjeveru Španjolske, s približno 50 godina iskustva na tržištu. Odlikuje se usmjerenošću na inovacije, zapošljavanje i dodanu vrijednost. Grupa Ulma također je dio korporacije Mondragon.
U ovom trenutku grupa ima široku mrežu podružnica koje se protežu u državama smještenim na pet kontinenata: Njemačka, Argentina, Brazil, Čile, Kina, SAD, Francuska, Nizozemska, Meksiko, Poljska, JAR itd. Godine 2012. zapošljavali su 4000 djelatnika s godišnjim prometom od preko 700 milijuna eura.
Između ostalih aktivnosti Ulma Arhitectural rješenja ekskluzivno nudi ventilirane fasade. U tom segmentu Ulma predstavlja izgradnju sustava koji su razvili u Ulma Arhitectural rješenja. Ovaj sustav se može koristiti kako u izgradnji novih zgrada tako i za restauraciju. Ulma je poznata po tome da ima prilagođeno rješenje za svaku od ovih mogućnosti.

ULMA MATERIJAL
Polimerni beton visokokvalitetni je materijal koji uključuje biranu kombinaciju silikatnih i kvarcnih stijena, koje povezuju stabilne poliesterske smole.
Posebno je značajna njegova izvanredna mehanička otpornost (više od 4 puta otporniji na kompresiju od klasičnog betona), što omogućuje proizvodnju laganih elemenata manjih dimenzija.

Ulma paneli od polimernog betona imaju zaštitu na površini, Shield Plus koja nudi izvanrednu zaštitu od UV zraka i drugih atmosferskih prilika. Koristeći tehnologiju i proces jedinstven samo Ulmi dobili su proizvod koji ima visoku zaštitu protiv svjetlosti i trošenja te su upravo zbog toga idealni za korištenje na otvorenom. Izostanak poroznosti, kako od polimernog betona i zaštite Shield Plus znače da je Ulma ventilirane fasade jednostavno za održavati te se preporučuje periodično čišćenje sapunom i vodom.

VANGUARD
Asortiman Vanguard nudi estetski prihvatljiv proizvod s izvrsnim dizajnerskim mogućnostima za najsuvremenija arhitektonska rješenja. Trend, modernost i jamstvo kvalitete ključni su čimbenici po kojima se Ulma ističe, a uz to svi njihovi proizvodi dolaze s DIT desetogodišnjim jamstvom.

Vanguard ventilirane fasade dolaze u tri različite teksture: air, earth i water te imaju velik izbor različitih boja. Konkurentske prednosti svake teksture su:
AIR: mogućnosti izbora između više boja i idealan je za kombiniranje s drugim teksturama.
EARTH: Inženjerski kamen, kvaliteta, veliki formati, prilagođene boje.
WATER: dinamičke fasade / optički učinak.

GARANCIJA I KVALITETA
Ulma architectural rješenja nudi desetogodišnje jamstvo na ventilirane fasade uključujući i panele od polimernog betona.
vrh stranice