Tack Panel

Tack Panel illbruck
illbruck sada ima jasnu ulogu na tržištu. Mi smo one-stop-shop za sve što Vam je potrebno kada je u pitanju brtvljenje i lijepljenje prozora, fasada, interijera i eksterijera. Ljepila, punila, pjene, opne, profili, brtvila, trake i ukrasi se svi isporučuju pod imenom illbruck marke. TREMCO brtvila, punila i učvršćenja zajedno s proizvodima od Perennator i Compakta su preimenovani i sada se isporučuju ekskluzivno kod illbruck-a. Naš novi specijalizirani portfelj čini za nas lakšim poboljšati postojeće proizvode i razviti nove. Kombiniramo naše znanje i resurse da bi ponudili proizvode koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i zahtjeve. S illbruck-om postaje tako lako napraviti vaš projekt uspješnim. To je jednostavno najlakši način da se to napravi savršeno!

Poboljšane usluge

illbruck pruža širu paletu specijalnih usluga kako bi vašem izvanrednom projektu pružili potporu od početka do kraja. Naša tehnička hotline stavlja Vas u izravni kontakt s illbruck stručnjacim. Poboljšani trening pruža detaljne informacije i upute kada je u pitanju izbor proizvoda i primjena. Za dodatnu pogodnost mi smo redizajnirali sve illbruck tiskane medije – od brošura i listova s podacima, do tenderske dokumentacije. Ovi informacijski materijali su svi organizirani u okviru novog illbruck dizajna kako bi se osigurale brze, točne i potpune informacije.

Novi dizajn ambalaže
Kao dodatnu vrijednost, illbruck proizvodi danas imaju poboljšani dizajn ambalaže. Lako prepoznatljivi, jedinstveni izgled povećava dojam na polici i čini da se illbruck proizvodi lakše pronađu i prepoznaju. Novo kodiranje boja osigurava brži pristup našim grupama proizvoda i ključnim informacijama o proizvodu. Svako polje primjene ima svoj kod boje i svaka tehnologija vlastitu sjenu u ovom spektru. Kod boja je uvijek isti: u katalogu proizvoda, na samom proizvodu i u svim reklamnim materijalima. Lako je razumjeti grafike, a ikone identificiraju ključne prednosti proizvoda i područja primjene. Veća transparentnost i lakši pristup samo su dvije od mnogih novih pogodnosti.

vrh stranice