Studio Ana Deg

ANA DEG
dipl.dizajner interijera


Rođena u Zagrebu, 1982. godine.

Od 2000. do 2004. godine pohađa Institut Tehnologije u Dublinu ( Dublin Institute of Technology ) Fakultet Primjenjenih Umjetnosti, odjel Dizajna Interijera, te je diplomirala sa prvorazrednom pohvalom ( Bachelor of Arts, first class honours ).

Godine 2007. otvara Studio Ana Deg za dizajn interijera te se specijalizira za rezidencijalni dizajn ( obiteljske kuće i stanovi ) te kasnije i za dizajn interijera hotela.

Iste godine počinje suradnju sa arhitektonskim studijem 3LHD te sa njima surađuje od 2007. do 2010. godine prvenstveno na projektu dizajn hotela Lone u Rovinju, te mnogim drugim projektima poput natječaja za projekt Rezidencije Central u Zagrebu i hotel Amarin u Rovinju.

2010. i 2011. godine surađuje sa arhitektonskim studijem Randić i suradnici ( arhitekt Saša Randić iz arhitektonskog dvojca Randić i Turato ) na projektima hotel Amfiteatar u Puli, poslovni prostor Horting u Zagrebu te obiteljskoj kući Krležin Gvozd, na prestižnoj zagrebačkoj adresi.

Kao dio 3LHD tima dobivena je nagrada ' Viktor Kovačić ' za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u 2011. godini, za projekt dizajn hotela Lone u Rovinju.

Facebook stranice studija: link

Projekti

Obiteljska kuća na Tuškancu

Obiteljska kuća na Tuškancu Obiteljska kuća na Tuškancu Obiteljska kuća na Tuškancu

Ured Studia Ana Deg

Ured Studia Ana Deg Ured Studia Ana Deg Ured Studia Ana Deg

Stan Središće

Stan Središće Stan Središće Stan Središće

FUNKCIONALNI TIPOVI

  • interijeri
vrh stranice