Stručno predavanje: Digitalizacija u sinergiji s arhitekturom

U četvrtak, 27. rujna 2018., u 18 sati u Oris Kući arhitekture održat će se predavanje tvrtke AluKӧnigStahl pod naslovom "Digitalizacija u sinergiji s arhitekturom".
AluKӧnigStahl je obiteljska tvrtka osnovana prije 150 godina u Austriji, jedno od vodećih poduzeća na području prodaje i distribucije aluminijskih i čeličnih sustava na tržištu srednje i jugoistočne Europe, prisutna u 17 zemalja, a u Hrvatskoj postoji od 1997. godine. Nudi sustave i proizvode međunarodno vodećih proizvođača za aluminijske i PVC sisteme (SCHÜCO), čelične sisteme (JANSEN) i sisteme za zaštitu od sunca (WAREMA).

Kroz godine postojanja, prilagođavajući se tržištu, arhitektima i svim ostalim korisnicima AluKӧnigStahl usavršava svoje poslovanje pa tako i digitalizaciju kroz usluge BIM-a, 3D printing-a/3D modeling-a, AKS TechDoc-a, VR-a..."Digitalizacija u sinergiji sa arhitekturom" prikazana je već kroz niz primjera izvedenih referentnih objekata. Primjer te uspješne sinergije predstavit će i dragi gosti, predavači, suradnici AluKӧnigStahl-a arhitektica Sunčana Rapaićde Architekten Cie i arhitekt Lulzim Kabashi Ivanišin.Kabashi.arhitekti d.o.o.

Sunčana Rapaić
Poslovno stambena građevina Centar Bundek, Upravna zgrada Valamar Riviera, Pomorsko putnički terminal Šibenik

Lulzim Kabashi
Kuća Staka, Kuća Perše

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na predavanju potvrdite putem e-maila:
o.lackovic@alukoenigstahl.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice