Sempergreen

Sempergreen
Sempergreen - Instant zelena rješenja za krovove, fasade i tlo
Sempergreen je najveći svjetski dobavljač vegetacijskih pokrivača za zelene krovove i tlo, kao i uzgojenih panela za unutarnje zidove.
Ravni krovovi, kosi krovovi i zidovi, kao i kružni tokovi, javni vrtovi, staze i nasipi... za sve navedene površine možemo u vrlo kratkom vremenu isporučiti održive Sempergreen proizvode. Dugogodišnje iskustvo, impresivni projekti i rasadnici koji su u vlasništvu Sempergreena diljem SAD, Nizozemske i Kine jamče rezultate koji nemaju konkurenciju. Sempergreen znači kvaliteta, pouzdan savjet, vrhunski nadzor i pristupačne cijene.
Vegetacijski pokrivači
Najmanje 85% Sempergreen trenutni zasađenih i pažljivo uzgojenih vegetacijskih pokrivača već čeka dostavu, tako da naši kupci uživaju u efektu zelenih i održivih rezultata.
Sempergreen vegetacijski pokrivač može se instalirati na bilo koju vrstu krova. Bilo da je riječ o zgradi i ravnom krovu ili je riječ o kosim krovovima, Sempergreen ima savršeno rješenje. Njihovi projekti pokazuju da će Sempergreen vegetacijski pokrivači rasti - doslovno - na svakom krovu.
Osim toga, Sempergreen vegetacijski pokrivači se sve više i sve češće koriste za instant podne pokrivače za kružne tokove, središnje rezervacije i krovne terase, a proizvod je popularan upravo zbog laganog održavanja i jednostavne instalacije.
Popularni Sempergreen-ovi Sedum-mix pokrivači su posađeni od devet do dvanaest različitih vrsta Seduma. Biljke rastu na nosačima umjetnih vlakana i posebne podloge koju je razvio Sempergreen. Sedum može pohraniti vodu u svojim listovima pa je stoga u stanju izdržati različite vremenske uvjete.
Poseban pokrivač za svaku klimu
Sedumi ne rastu jednako dobro u svim sredinama zbog razlike u klimi. Suša i temperaturne oscilacije imaju značajan utjecaj na biljke. Zato je Sempergreen osmislio posebnu mješavinu Seduma koja odgovara klimatskim uvjetima bilo koje klime.

Flexipanel
Sempergreen FlexiPanel je najfleksibilniji sustav na tržištu vertikalnih vrtova. Panele (otprilike 62 x 52 cm), prethodno uzgojene u Sempergreen rasadniku, lako je instalirati bilo na unutarnje ili vanjske zidove te pružaju instant zeleni izgled. Čak i blago zakrivljene površine nisu nikakva prepreka zahvaljujući korištenju laganih materijala u kombinaciji s posebnim dizajnom.
Biljke prilagođene vašem zidu
Paneli su zasađeni s različitim biljnim vrstama tako da odgovaraju klimi, kao i specifičnoj situaciji na vašem zidu, čime se osigurava da vaš zid doista uspijeva održati lijep izgled. Bilo da se nalaze na suncu ili hladovini, u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, Sempergreen projekti u cijeloj Europi, SAD, Kanadi, Bliskom istoku i Aziji dokazuju da njihovi FlexiPaneli rastu doslovno svugdje.
Zimzelen FlexiPanel
Sustav za navodnjavanje u kombinaciji s ugovorom o održavanju garancija je da će vaš zeleni zid zadržati svoju svježinu i dug period ostati zelen.
Izolirani dnevni zid
Sempergreen FlexiPaneli mogu biti instalirani u novim zgradama na unutarnjoj strani vanjskog zida, u kombinaciji s npr. izolacijom stakla. Na taj način smo riješili problem šupljog zida te stvorili znatne uštede.
vrh stranice