Ruby Fires - bioetanol

Ruby Fires Kamin Studio
VATRA BEZ DIMA

Čak i oni koji nemaju dimnjak u svome domu mogu uživati u osjećaju i atmosferi prave vatre s Ruby Fires bio ili električnim kaminima.

SIGURNO BIOETANOL GORIVO


Preporučujemo upotrebu našeg goriva, razvijenog specifično za naše gorionike i proizvedeno u Nizozemskoj. Bioetanol je tekuće gorivo koje nastaje od ekološki održivih materijala. To je gorivo budućnosti koje promoviraju i ekološke organizacije.

NAJVJERNIJI ELEKTRIČNI KAMIN NA TRŽIŠTU

Ruby Mystic Fires stvaraju iluziju vatre pomoću patentirane 3D tehnologije. Vatra nastaje projekcijom svjetla na vodenu paru. Uvjerljivosti pridonose i cjepanice kroz koje se vatra probija te u njih ugrađena LED svjetla. Umjetna vatra nikada nije izgledala ovako stvarno. Zaista mistično!

NAJSIGURNIJI BIO KAMINI NA TRŽIŠTU

Ruby Fires keramički gorionik patentirani je sustav gorionika s keramičkim kamenom u unutrašnjosti. Kamen apsorbira tekućinu tako da ne gori tekućina, već plinovi koji nastaju kada je tekućina izložena zraku. Zahvaljujući postepenom otpuštanju plinova, sagorijevanje je stabilno i konstantno što gorionik čini u potpunosti sigurnim i vrlo ekonomičnim za upotrebu.

KATALOG

vrh stranice