Rexpo 2014

3. međunarodni sajam investicijskih projekata u Zagrebu, 11. i 12. studenoga
3. Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2014 održat će se 11. i 12. studenoga 2014. u Hypo centru u Zagrebu. Predstavit će se tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja regije. Osim izlagačkih aktivnosti REXPO 2014 izložit će aktualne teme u sklopu REXPO Foruma i mogućnost predstavljanja tvrtki i projekata kroz prezentacije, poslovne sastanke i neformalno druženje na REXPO Gala party, cocktail druženja i domjenaka.

REXPO Forum ugostit će brojne ugledne međunarodne stručnjake, predstavnike međunarodnih banaka i Vlada u regiji, što jamči relevantnu i stručnu raspravu i veliku medijsku pozornost. Glavne teme koje će biti predstavljene na ovogodišnjem REXPO Forumu vezane su uz svjetske i regionalne investicijski trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata.

Za događaj je već iskazan velik interes na domaćim i regionalnim gospodarskim i političkim razinama, a organizatori najavljuju da će sudionicima na raspolaganju uz konferencijski prostor biti i uređeni prostori za privatne sastanke i prezentacije tvrtki, projekata i usluga te prostor za medije.

Neka REXPO bude središnji događaj i Vaše poslovne godine!

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite:
Expositum d.o.o.,
telefon T: 01 309 8313, e-mail: rexpo@rexpo.hr, web: www.rexpo.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice