Radionica: Odnosi s javnošću (PR) za arhitekte

Na interaktivnoj jednodnevnoj radionici o odnosima s javnošću za arhitekte saznat ćete što je PR ustvari i kako ga arhitekti mogu koristiti u svom radu.
Znate da biste trebali raditi na PR-u, a nije vam ugodna pomisao na istupe u medijima i ne znate odakle krenuti? Gledate kolege u medijima i pitate se kako su došli do objava… te vještine niste učili na Af… ne, poznanstva i PR agencije nisu nužne… Naučite kako profesionalno prostupiti novinarima i odraditi kvalitetan PR, koji je edukativan i koristan javnosti, a ne nužno samopromocija.

Uz malo uloženog vremena i vaše kreativnosti, putem medija možete izgraditi svoj autoritet, kredibilitet i reputaciju na tržištu i tako doći do novih kontakata i projekata. Ovladavanje vještinom PR-a pomoći će vam privući nove klijente tako da oni zovu vas, a vama ostaje više vremena za arhitekturu i vašu struku, posao za koji ste se školovali i koji najviše volite raditi.

Na interaktivnoj jednodnevnoj radionici o odnosima s javnošću za arhitekte saznat ćete što je PR ustvari i kako ga arhitekti mogu koristiti u svom radu te kroz vježbe i zadatke naučiti kako:

  • kreirati vlastiti PR plan
  • formulirati poruke i priče tako da su relevantne medijima
  • pronaći prave medije za vaše objave
  • ostvariti dugoročnu suradnju s novinarima
  • pripremiti dobar media pitch
  • iskoristiti PR objave za svoje poslovanje
  • dodatak: osnove kriznog komuniciranja

Predavač: dr. sc. Jasna Jelinek, ing. arh. – doktorirala je ekonomske znanosti i ima više od 20 godina iskustva u komunikaciji, odnosima s javnošću i PR-om za veliki internacionalni brand VELUX.

Seminar će se održati u hotelu Arcotel Allegra u Zagrebu, Branimirova 29

22. rujna 2016., od 9.00-15.00 sati

Kotizacija: 1.290 kn

Studio Jelinek nije u sustavu PDV-a prema čl. 90 Zakona o PDV-u (NN 143/14).

Kotizacija uključuje sudjelovanje na radionici, Potvrdu o sudjelovanju (za upis bodova u HKA), materijale predavanja, konzultacije s predavačem, pauzu za kavu i ručak.

Prijavite se ovdje.

Po ispunjenoj prijavnici ponuda će vam biti poslana mailom. Kotizacija se po ponudi uplaćuje najmanje 3 radna dana prije radionice. Broj mjesta je ograničen, popunjavat će se po redoslijedu pristiglih uplata.

Radionica se u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata vrednuje s dva sata HKA SU standarda iz područja

E2.3 Arhitekti i vođenje projekata
E2.5 Upravljanje tvrtkom i uredomizvor: HKA
vrh stranice