Qualis na Ambienti

Tvrtka Qualis d.o.o. će od 13. – 16.10.2016. izlagati u paviljonu 10A – štand 20 na međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA.
Osim prezentacije asortimana namještaja posjetitelji će imati priliku saznati praktične savjete koji će im dobro doći pri uređenju i opremanju interijera.

Kroz jednostavan i smislen pristup, posjetiteljima Ambiente želimo na praktičan način pokazati kako uređenje i opremanje interijera može biti unaprijed planirani užitak, a ne frustracija.
  • Kroz radionice, savjetovanja i prezentacije, posjetiteljima ćemo na našem štandu u praksi pokazati kako je to prihvatljiv i ugodan proces.
  • Interaktivnim prezentacijama, provesti ćemo ih kroz sve faze izrade idejnog projekta dizajna i arhitekture interijera, koristeći suvremene tehnologije za izradu foto-realističnih vizualizacija.
  • Omogućiti im na taj način da prilikom upuštanja u jedan takav projekt, sami donesu kvalitetne odluke koje odgovaraju njihovim željama i potrebama.
  • Razviti im spoznaju kako se u postupku dizajna njihovih prostora, u svakom trenutku poštuju i njihovi osobni prioriteti, te kako imaju mogućnost utjecaja na eventualne izmjene bez ikakvih dodatnih poteškoća odnosno troškova.
  • Kako će na taj način biti zaštićeni od raznih zastoja i potencijalnih razočaranja, te da možemo unaprijed odabrati pravi smjer koji vodi do konačnog rješenja usklađen sa njihovim željama, potrebama i financijskim mogućnostima.
  • Demonstrirati ćemo im kako zajedno sa njima oblikujemo njihov prostor koristeći sofisticirane tehnologije za izradu 3D modela.
Također im želimo pokazati da i samo opremanje prostora može biti ugodno iskustvo. Konkretno, želimo ih osvijestiti o posebnostima raznih oblika namještaja i materijala. S tim u vezi, želimo im pokazati i kakve sve alate imamo, kako bi oni sami mogli lako i brzo, vizualno, slagati razne kombinacije u stvarnom vremenu. U tu svrhu ćemo posjetiteljima omogućiti da na našem štandu isprobaju jedan takav interaktivan alat koji nazivamo“konfigurator“, a dodatne detalje mogu naknadno vidjeti u našem salonu.

Cilj svega je da posjetitelji stvarno uživaju u budućem (pre)uređenju svojih interijera kao i u odabiru namještaja odnosno opremanju svojih prostora. Prije svega želimo ih educirati kako se kvaliteta življenja ne postiže kopijom dizajnerskih rješenja iz raznih medija, odnosno kupnjom komada namještaja sa „potpisom“, već unošenjem osobnosti u vlastiti prostor.

Vaš Qualis team

Raspored predavanjavrh stranice