Produžene prijave za natječaj “Ostvarene mogućnosti”

Prijave na natječaj “Ostvarene mogućnosti” za najkreativnija umjetnička ili tehnička djela, u sklopu ceremonije dodjele nagrada Zlatni indeks, produžene su do 4. ožujka!
Natječaj za najkreativnija umjetnička ili tehnička djela na temu Ostvarene mogućnosti poziv je svim talentiranim studentima, i onima koji se tako osjećaju, na sudjelovanje u Natječaju i doprinosu ceremoniji dodjele nagrada Zlatni indeks, na kojoj će biti prisutni brojni predstavnici gospodarske i akademske zajednice. Imaš vremena do 4. ožujka 2016. kako bi svoj rad prijavio/la na Natječaj! Uvjete za prijavu i nagrade pogledaj u samom Natječaju na linku.
Radovi mogu biti likovne, tehničke, dizajnerske, arhitektonske ili druge prirode. Naziv teme je Ostvarene mogućnosti, a cilj rada na maštovit način prikazati ostvarenje studentskih potencijala te time i ostvarenje vlastitih mogućnosti. Kroz svoj rad možeš pokazati na koji način gledaš na mlade ljude – studente, koji su prepoznali, zgrabili i ostvarili mogućnosti kojih je svijet prepun. Također, možeš prijaviti svoj već objavljeni rad koji je postigao uspjeh, odnosno ostvario tvoje potencijale, čime su ti se otvorile brojne prilike. Sva ostala obilježja rada ostavljaju se na izbor tvojoj dosjetljivosti.

Svoj rad trebaš fotografirati i/ili snimiti te poslati na službenu e-mail adresu zlatniindeks@estudent.hr s naslovom “Za izložbu Vrt ostvarenih mogućnosti”.

Budi dijelom ove studentske priče te je svojim radom učini svojom!izvor: estudent.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice