Poziv na sudjelovanje na A' Design Award & Competition 2016

Krajnji cilj A' Design Awards nagrade je da inspirira dizajnere, tvrtke i brendove diljem svijeta da stvaraju superiornije proizvode i projekte korisne za društvo.
A' Design Award & Competition, vodeće međunarodno godišnje natjecanje za dizajn poziva na sudjelovanje na natječaju za dodjelu nagrada i priznanja za za dizajnerske projekte. Rok za prijave je 28. veljače 2016.

A' Design Award & Competition Priznanja se organiziraju za široki spektar kreativnih područja (djelatnosti) kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove procjenjuju kolege iz oblasti dizajna, a žiri, koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potvrđenih profesionalaca, ocjenjuje anonimno. A' Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i međunarodno priznanje svih Pobjednicima A' Design Award & Competition-a kroz A' Design Nagradu, dodjeljivanu u cilju priznanja za nagrađeni dizajn.

A' Design Nagradu čini prestižna i sveobuhvatna pobjednička' oprema 'za nagrađene dizajne. "A' Design Nagrada" podrazumijeva između ostalog - međunarodni certifikat za izvrsnost u dizajnu, pozivnicu na ekskluzivno gala-večer u Italiji, online + offline izložbu nagrađenih projekata, poster nagrađenih radova u A2 formatu, godišnju publikaciju u tvrdom povezu, a koja sadrži nagrađene projekte, specijalni 3D otisnut metalni trofej u luksuznom crnom pakiranju, prijevod projekta na 20 i više jezika kako bi se uistinu doprlo do publike diljem svijeta, ekskluzivni intervju s pobjednikom, priprema i distribucija novinarskih priopćenja, licenca za slobodno korištenje "A' Design Award Winner logo-a "u svakodnevnoj komunikaciji, promocija nagrađenih radova u tisućama drugih publikacija, medijskim pojavljivanjima uz pomoć naših medijskih partnera, integraciju u Svjetski Dizajnerski Poredak, kao i daljnju marketinšku i PR podršku.A' Design Award & Competition natjecanje je osnovano da promovira i prepoznaje najbolje dizajnerske radove u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj A' Design Award & Competition natjecanja je stvoriti svijest na svjetskoj razini i razumijevanje dobre prakse i načela u dizajnu promovirajući najbolje dizajne u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj A' Design Awards nagrade je da inspirira dizajnere, tvrtke i brendove diljem svijeta da stvaraju superiornije proizvode i projekte korisne za društvo.

A' Design Award & Competition natjecanje ima filantropski cilj unaprijediti društvo pomičući granice znanosti, dizajna, kreativnosti i tehnologije. A' Design Competition natjecanje ima za cilj stvoriti poticaj koji će upaliti i nagraditi kreativnost, originalne ideje i stvaranje koncepata u svim granama idustrije. "A' Design Award Winner" logo, dodjeljivan nagrađenim dizajnerima, označava originalan, funkcionalan i učinkovit dizajn koji pomaže da svijet postane bolje mjesto.

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagrađeni su sa A' Design nagradom. Prijave se prihvaćaju godišnje do 28. veljače, a rezultati se objavljuju svake godine 15. travnja. Dizajneri diljem svijeta su pozvani da sudjeluju u natjecanju, prijavom svog najboljeg rada, projekta ili proizvoda. Prijave se prihvaćaju samo ako su dizajnirane u posljednjih 10 godina.Saznaj više o A' Design nagradama

Pogledaj A' Design Award prezentaciju: http://www.designaward.com
Prezentacija o suštini A' Design Priznanja: http://www.whatisadesignaward.com
Razgledaj nagrađene dizajne: http://www.awardeddesigns.com
Pristupite garnituri specijalno namijenjenoj za predstavnike tiska o nagradjenim radovima i projektima: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue s dizajnerima dobitnicima nagrade: http://www.design-interviews.com
Prijavite vaš radove za natjecanje A' Design: http://www.adesignaward.com/registration.phpizvor: DAZ

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice