Porotherm PROFI -pregradni zidovi

Porotherm PROFI -pregradni zidovi Wienerberger
POROTHERM PROFI brušena opeka prirodni je i ekološki prihvatljiv proizvod koji se s pravom još može nazvati i proizvodom budućnosti. Precizno je brušena s obje strane kontroliranim kompjuterskim procesom te je izrađena od prirodnih proizvoda - gline, pijeska i piljevine, a nakon uporabe može se 100% reciklirati.

Primjenom POROTHERM PROFI opeke osiguravamo 50% bržu gradnju, 90% manji utrošak morta, 30% bolja toplinska svojstva, minimalnu upotrebu alata i uređaja te iznimno čisto gradilište.

POROTHERM PROFI za pregradne zidove je u dimenzijama 10, 12-50, 17-50 i 20-50.

POROTHERM PROFI kao vezivo rabi revolucionarno POROTHERM Dryfix.Extra ljepilo, proizvod koji je paralelno "lansiran" u zemljama EU kao što su Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija, Njemačka itd.

Nanošenje veziva je vrlo jednostavno i lako te na taj način osigurava iznimnu brzinu gradnje, a zbog izbjegavanja „hladnih mostova“, omogućuju maksimalnu toplinsku zaštitu. Zidanje Porotherm Dryfix.Extra moguće je i zimi do -5 C, što znatno produžuje period gradnje.

POROTHERM PROFI DRYFIX.Extra sistem gradnje višestruko je nagrađivan na sajmovima diljem Europe pa je tako na svom premijernom predstavljanju u Zagrebu na sajmu TEGRA također osvojio nagradu za kvalitetu. Komisiju koja dodjeljuje nagrade činili su eminentni profesori Arhitektonskog i Građevinskog fakulteta te stručnjaci sa IGH Zagreb i HGK.

Zbog stručnjaka koji sudjeluju u ocjenjivanju proizvoda to je jedno od najprestižnijih priznanja za kvalitetu u Hrvatskoj.

Katalog POROTHERM PROFI za pregradne zidove


Kalkulator U vrijednosti

Sva pitanja i upite za pomoć pri odabru, kao i besplatne izračune potrebnih materijala možete postaviti OVDJE!
vrh stranice