Osmislite izložbeni prostor za Regeneraciju

Pozivaju se arhitekti, dizajneri interijera i likovni umjetnici na sudječovanje u natječaju za osmišljavanje izložbenog prostora na sajmu AMBIENTA 2015.
Otvoren je natječaj za osmišljavanje izložbenog modularnog prostora koji će biti predstavljen na AMBIENTI 2015., a unutar kojeg će tvrtka Regeneracija izlagati svoj program tepiha i tapiserija.
Veličina prostora je 70 kvadratnih metara, a cilj je napraviti multifunkcionalan izložbeni prostor modularnog tipa, koji će se moći koristiti te prilagođavati i drugim dimenzijama pojedinih zakupljenih prostora sajmova. Tema i stil nisu ograničavajući, osim sugestivnosti o suvremenom. Dojam koji se želi postići je odmak od klasičnih prostora sajmova te unijeti umjetnički pristup preko instalacijskog rješenja.

Pozivaju se mladi afirmirani i neafirmirani arhitekti, dizajneri interijera i likovni umjetnici da svoje prijave šalju isključivo u elektronskom obliku s naslovom PRIJAVA NA NATJEČAJ na design.studio2@regeneracija.hr do 15. srpnja 2015.

Pobjednički prijedlog biti će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 1.500 kn te pobjeda na natječaju otvara nove mogućnosti za kreativne suradnje s Regeneracijom.

Prednost će imati projekti koji će se bazirati na ekonomičnom rješenju.
Ključne riječi projekta: suvremenost, instalacija, modularnost, vuna, tepih.
Moguć je i najavljen osobni dolazak te približavanje ideja i ciljeva.

Prijava mora sadržavati:
- ime i prezime, adresu i kontakt, naziv projekta, opis ideje sa skicama ( 3D, tlocrt, razvoj ideje u skicama )
- kratak životopis
- kratak portfolio prijašnjih radova
- internet adresu ( ukoliko postoji )
- potpisanu izjavu o autorstvu
- popis materijala i procjenu investicije izrade ( specifikacija )

Više informacija o tvrtki možete pronaći na:
www.regeneracija.hr te facebook stranici
ili na sljedećim kontaktima:
+385 (0) 49 225 951
design.studio2@regeneracija.hr

Zakašnjele i nepotpune prijave neće se razmatrati, a osim elektronske obavijesti koju će primiti svi kandidati, službena objava rezultata natječaja biti će objavljena 20. srpnja 2015. na internet i facebook stranici Regeneracije.Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice