Oris Kuća arhitekture slavi 1. rođendan

Izložba prvog rođendana javnosti će predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Oris Kućom arhitekture.
Poštovani,

Zagrebačka Oris Kuća Arhitekture mjesto je susreta i druženja, kreativnosti i dobrih vibracija; mjesto promocije arhitekture, dizajna, umjetnosti i kulture. Na više od 600 m2 atraktivnog prostora smještena je multimedijalna dvorana, kutak za čitatelje Forcimer, uredski prostor redakcije časopisa i portala Oris te klub restoran Voncimer.

Iza nas je prva godina rada, više od 20 izložbenih programa, 15 predavanja, 25 popratnih događanja poput radionica, promocija i koncerata, gotovo 10.000 posjetitelja, 4.000 članova Oris Kluba te izniman trud zaposlenika i volontera Oris Kuće arhitekture.

Stoga vas u petak 29. siječnja 2016. godine od 16 sati, u Oris Kući arhitekture (kralja Držislava 3), a u sklopu manifestacije Noć muzeja, pozivamo na Izložbu prvog rođendana kojom će se javnosti predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Oris Kućom arhitekture.
Arhitekti će se predstaviti recentnim radovima u mediju vlastita odabira (video, fotografija, makete, skice itd.) te će na taj način zagrebačkoj publici pokazati čime su bili zaokupljeni posljednjih dvanaest mjeseci, u periodu u kojem su u Oris Kući arhitekture organizirane prve izložbe, predavanja, seminari i radionice.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će se moći razgledati do 13. 2. 2016. godine.

Pridružite nam se u rođendanskom slavlju!


Detaljnije pročitajte ovdje.


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice