Natječaj za vizualni identitet

Natječaj za vizualni identitet Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija.
Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija (HKKKKI) objavljuje javni poziv za prijavu na natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija koji će se održati od 16. svibnja do 21. lipnja 2016.

Mjesec kreativnih i kulturnih industrija je neprofitni projekt koji za ključni cilj ima vidljivost i razvoj razumijevanja i svijesti o važnosti uključivanja kreativnosti te kreativnih i kulturnih industrija u gospodarstvo i društvo općenito kao ključ konkurentnosti Europske pa tako i naše ekonomije. Želimo kroz projekt intenzivno poticati povezivanje gospodarskih sektora i poduzetnika kako hrvatskih tako i ostalih zemalja EU sa sektorom kreativnih i kulturnih industrija kroz alate predviđene projektom kako bi sva događanja uključena u projekt Mjesec KKI imali direktan interes uključivanja. Cijelo događanje ima za cilj prepoznavanje, vrednovanje i poticanje izvrsnosti kako kreativnih i kulturnih industrija tako i gospodarstva i društva u cjelini.

Naš cilj je osigurati veću vidljivost Hrvatskog kreativnog i kulturnog sektora kao i stavljanje Hrvatske i posebice Zagreba na mapu Europe kao grada kreativnih i kulturnih industrija. Mjesec KKI želi povećati vidljivost i doseg pojedinačnih događaja koja će se održavati tijekom svibnja i lipnja, ali i producirati vlastite događaje tijekom Mjeseca. Ovo događanje također potiče internacionalno umrežavanje i povezivanje radi izmjene informacija, iskustava i znanja stručnjaka iz inozemstva kako bi se proširila svijest o važnosti kreativnosti te KKI kao resursu ekonomskog rasta i razvoja i kao alata za razvoj inovacija.

Opće uvjete natječaja možete pogledati ovdje

MIKKI projektni zadatak možete pogledati ovdje


izvor: hkkkki.eu
vrh stranice