MUO - Nagradni foto natječaj

Muzej za umjetnost i obrt svojim je posjetiteljima odlučio izložbu „Herman Bollé – graditelj hrvatske metropole“ učiniti još interesantnijom!
Otvoren je nagradni foto natječaj pod nazivom Bollé vašim očimaNaime, sve što trebate napraviti je uzeti svoje digitalne ljubimce foto aparate, mobitele u ruke i slikati najpoznatije Bolléove građevine iz vaše perspektive te nam svoju najbolju fotografiju poslati na mail bolle@muo.hr do 6.srpnja 2015.

MUO žiri odabrat će 10 najboljih i staviti na konačno glasanje na Facebook od 9. srpnja do 9.kolovoza 2015. Finalisti dobivaju na poklon katalog izložbe, a pobjednik osvaja godišnju ulaznicu za sva događanja u MUO za 2016.

  

Nagrade finalistima i pobjedniku uručujemo 21.kolovoza u 12 sati na ljetnoj terasi Muzeja za umjetnost i obrt! Kako bismo vam olakšali pronalaženje Bolleovih građevina postavili smo stalke kroz čije okvire možete gledati neku od Bolleovih građevina: ispred Hrvatskog narodnog kazališta gledate zgradu Muzeja za zmjetnost i obrt i nekadašnju Obrtnu školu, na Trgu bana Josipa Jelačića gledate tornjeve Katedrale, na Katarinskom trgu gledate Grkokatoličku crkvu svetih Ćirila i Metoda te Crkvu sv.Marka,a na Mirogoju kompleks arkada i paviljona jednog od najljepših groblja u Europi). Na unutrašnjoj strani stalka nalazi se karta grada Zagreba s ucrtanim Bolléovim građevinama, a kartu možete naći i na našoj web stranici te ju isprintati radi lakše orijentacije kroz Bolléov zagrebački opus.

Veselimo se vašoj vizualnoj umjetnosti!


izvor: MUO

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice