Meisterstück Emerso

Meisterstück Emerso Kaldewei
Njemačka obiteljska tvrtka Kaldewei od samog početka postavlja nove standarde u industriji sanitarija. Brand koji je poznat po vrhunskom dizajnu i prvoklasnoj kvaliteti ovog puta ostvario je suradnju sa svjetski poznatim dizajnerom Arikom Levyjem, koji je za ovu trvtku dizajnirao kadu i umivaonik za Meisterstück premium kolekciju. Kako Kaldewei iznimnu pažnju posvećuje dizajnu, uvijek podižući izvrsnost u namještanju i izgledu kupaonskih prostora, tako i ova kada i umivaonik, kroz vizualni doživljaj neodoljivo podsjećaju na skulpturu.
Meisterstück Emerso samostojeća kada ima uzdignute rubove prema van, čime je Arik Levy vješto iskombinirao ozbiljnu geometrijsku formu s razigranim oblicima koji se savršeno uklapaju u moderno uređene kupaonske prostore. Kada je dizajnirana za jednu osobu, a svojim visokim naslonom i dugačkom bazom, ergonomski je osmišljena na način da pruža potpuni osjećaj uživanja i opuštanja tijekom kupanja.
U cijelosti je izrađena od čelične cakline s nevidljivim premazom, te glatkim poklopcem za odvod. Umivaonik, koji može biti samostojeći ili ugradbeni, je pak dizajniran tako da su fluidni rubovi nježno okrenutima prema unutra, što ga čini savršenim parom s kadom. Kaldewei kade i ostali proizvodi dolaze s 30-godišnjim jamstvom, a u svom prodajnom asortimanunih nudi ih tvrtka Tim Novak iz Zagreba.
vrh stranice