Krovne šindre Prefa

Krovne šindre Prefa
Kod PREFA krovne šindre mnogostruko dokazani rombski oblik šindre povezuje se s naprednim osobinama vrhunskog materijala aluminija. To čini PREFA krovnu šindru odličnim pokrovnim materijalom za objekte starije građe. Ali, uz klasičnu krovnu strukturu, sve više se PREFA krovnom šindrom pokrivaju i objekti modernog građevnog dizajna. Mnoge standardne boje skrbe se za lijepe i harmonične krovne površine. Potrebnu sigurnost jamče prijevoji na uzdužnoj i poprečnoj strani. Na taj način nastaje vodootporan i siguran spoj.

PREFA dugotrajni krov, središte odlično usklađenog i cjelovitog programa koji obuhvaća sve što je potrebno za krov, rezultat je stalnog istraživanja i najstrožih praktičnih testiranja vodećeg stručnjaka za aluminijske krovove, tvrtke PREFA.

Osnovni materijal za PREFA aluminijske proizvode su legure prema
EN 1396. Plastifikacija krovnih ploča, krovne šindre, rombova s prijevojem, krovnih žljebova, cijevi i limova obavlja se postupkom plastifikacije metala (eng. Coil-Coating) i podliježe strogim uvjetima organizacije ECCA (eng. European Coil Coating Association) u Bruxellesu. 40-godišnje jamstvo na aluminij kao osnovni materijal PREFA krovnih ploča, PREFA krovne šindre i PREFA rombova s prijevojem obuhvaća pucanje, hrđanje i smrzavanje uz prirodne okolne uvjete i stručno polaganje od strane građevinskog limara.

VIŠE INFORMACIJA
vrh stranice