Krovne ploče Prefa

Krovne ploče Prefa
PREFA krovne ploče sa samo 2,3 kg/m² ubrajaju se među najlakše, ali i najstabilnije krovne materijale uopće. Sa samo četiri krovne ploče može se prekriti čitav kvadratni metar krovne površine. 8 PREFA standardnih boja i sveobuhvatni dodatni program brinu se za vizualno zahtjevne i izuzetno dugotrajne krovove.

PREFA dugotrajni krov, središte odlično usklađenog i cjelovitog programa koji obuhvaća sve što je potrebno za krov, rezultat je stalnog istraživanja i najstrožih praktičnih testiranja vodećeg austrijskog stručnjaka za aluminijske krovove, tvrtke PREFA.

Osnovni materijal za PREFA aluminijske proizvode su legure prema
EN 1396. Plastifikacija krovnih ploča, krovne šindre, rombova s prijevojem, krovnih žljebova, cijevi i limova obavlja se postupkom plastifikacije metala (eng. Coil-Coating) i podliježe strogim uvjetima organizacije ECCA (eng. European Coil Coating Association) u Bruxellesu. 40-godišnje jamstvo na aluminij kao osnovni materijal PREFA krovnih ploča, PREFA krovne šindre i PREFA rombova s prijevojem obuhvaća pucanje, hrđanje i smrzavanje uz prirodne okolne uvjete i stručno polaganje od strane građevinskog limara!

VIŠE INFORMACIJA
detaljnije info: BROŠURA
vrh stranice