Kreativni dani Fausta Vrančića

Multidisciplinarni festival Kreativni dani Fausta Vrančića se već četvrtu godinu održava na Prviću.
U organizaciji udruge Otok od 7.- 9. listopada 2016. Svi zainteresirani će imati priliku sudjelovati u raznolikom programu besplatnih radionica, razgovora i prezentacija.
Udruga Dragodid će voditi radionicu gradnje u suho u subotu, 8. i nedjelju 9. listopada.

Glavna ideja festivala je povezati kreativne urbane i otočke zajednice u svrhu oživljavanja otočnog života i nakon ljeta. Osim toga, festivalom se želi popularizirati znanost i primjena modernih tehnoloških dostignuća u održivom razvoju otoka.

Čitav program festivala će se održati u Prvić Luci, a možete ga pronaći ovdje. Uz navedene radionice, bit će i nekoliko tajnih događanja koje će posjetitelji otkriti tek kada dođu!

Točna satnica suhozidne radionice će biti objavljena na otoku na dan otvaranja festivala radi usklađivanja s ostalim aktivnostima, no procjenjujemo da će i u subotu i nedjelju početak biti oko 9.00 sati. Stoga, za sve koji planiraju doći s kopna preporučamo brod koji iz Vodica oba dana kreće u 7.15 (U Luci je u 7.40) ili onaj koji iz Šibenika kreće u 9.00 (U Luci je u 9.40). Ovdje možete pronaći red plovidbe.

S obzirom da je u subotu praznik te da Jadrolinija prometuje tek dva puta u toku dana (ujutro i navečer), organiziran je brod koji iz Šibenika polazi u 12.30, a iz Luke se vraća u 14.00 za Šibenik. Cijena karte će biti 15 kuna, tako da posjetitelji imaju opciju poludnevnog izleta na otok.

Vidimo se na Prviću!
izvor: dragodid

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice