Izložba: Realizacije 2007-2017

Muzej grada Koprivnice i Hrvatska komora arhitekata Područnog odbora Varaždin (u čijem sastavu djeluje i Koprivnica) najavljuju 2. regionalnu izložbu arhitekture „Realizacije 2007-2017“ čije će se otvorenje održati u Galeriji Koprivnica, u petak, 2. veljače 2018. u 18,00 sati.

U proteklih 10 godina nastali su mnogi radovi koji predstavljaju simbiozu graditeljskog procesa, arhitektonske kreacije i društvenog konteksta Regije koja obuhvaća prostor sjeverozapadne Hrvatske. Arhitekti i arhitektonski biroi kao članovi Hrvatske komore arhitekata Područnog odbora Varaždin djeluju na prostoru Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije predstavljaju osmišljena i realizirana ostvarenja arhitekture. Upravo je njihov graditeljski (u najuspješnijim ostvarenjima i umjetnički) izraz odraz prostora i vremena u kojem živimo, a „pregled desetljeća“ odražava zajednički predani rad arhitekata, investitora i realizatora koji su pridonijeli stvaranju nove slike stvarnosti tražeći u mediju arhitekture svoj stvaralački, umjetnički izraz.

Izložba arhitekture u Galeriji Koprivnica okuplja odabrane radove 32 arhitekata koji su izgrađeni tijekom posljednjih deset godina. Autorica izložbe je Đurđica Bajić iz Koprivnica, a ostaje otvorena do 25. veljače 2018. godine.

Tko će sve izložiti svoje projekte pročitajte ovdje.izvor: muzej-koprivnica.hr
vrh stranice