Herman Bollé: graditelj hrvatske metropole

Muzej za umjetnost i obrt u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata organizira predavanje i vodstvo kroz izložbu Herman Bollé: graditelj hrvatske metropole u srijedu, 17. lipnja 2015. godine u 18,00 sati.
Na predavanju, kroz postav izložbe, autor izložbe dr. sc. Dragan Damjanović predstavit će sve aspekte stvaralačke osobnosti

Hermana Bolléa: kao arhitekta, restauratora spomenika, profesora i ravnatelja Obrtne škole, Muzeja za umjetnost i obrt te Graditeljske škole.
Pokazat će i njegove originalne nacrte, uključujući i crteže iz Bolléove mladosti nastale pri njegovom putovanju Njemačkom i Italijom kao i osobnu ostavštinu posuđenu od nasljednika. Bit će govora o načinu na koji su Bolléa percipirali njegovi suvremenici i kritičari.

Sudjelovanje se u Programu stručnog usavršavanja boduje s dva (2) boda.

17. lipnja 2015. godine za sve prijavljene za razgledavanje izložbe uz predavanje dr.sc. Damjanovića umjesto 30 kn cijena ulaznice će biti 20 kn.
Dovoljno je prijaviti se prijavnicom u prilogu ili preko web stranice Komore www.arhitekti-hka.hr .

Uputa za prijavu: članovi/vježbenici se prijavljuju na stranicu pod „samo za članove“ korisničkim imenom i lozinkom, pa na skup pod prijava na skupove .


PRIJAVNICA


izvor: HKA

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice