Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini u Šibeniku

Izložbu možete pogledati u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” u Šibeniku.
Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s Društvom arhitekata Šibenik Vas poziva na otvorenje izložbe Ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini koje će se održati u ponedjeljak, 24. listopada 2016. godine u 19 h u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” u Šibeniku.

Na prijavu za godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini pristiglo je ukupno 85 autorskih radova, od kojih su najbrojnije realizacije interijera (21), obiteljskih kuća i javnih zgrada (po 12) te iznenađujuće velik broj prijavljenih radova u kategoriji za publicistički, kritički, znanstveno‐istraživački i teorijski rad na području arhitekture (13). Sve prijavljene radove ostvarene u 2015. godini valorizirao je Stručni savjet UHA-e u sastavu: Dražen Pejković, dipl. ing. arh., voditelj Stručnog savjeta UHA-e; Bojan Bilić, dipl. ing. arh.; Alan Kostrenčić, dipl. ing. arh.; Sabina Sabljić, dipl. ing. arh.; Dean Stubnja, dipl. ing. arh.; Ana Šverko, dipl. ing. arh.

Izložba će biti postavljena do 05. studenog 2016. godine, a može se pogledati radnim danom od 8 do 20h i subotom od 8 do 13h.


izvor: d-a-si.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice