Geberit Monolith

Geberit Monolith
Geberit Monolith kombinira eleganciju i funkcionalnost

Sanitarna tehnologija tvrtke Geberit postavlja nove trendove u kupaonici. Geberit Monolith, inovativni sustavi za kupaonice s integriranim spremnicima za vodu, odlikuju se impresivnim mnogostruko nagrađivanim dizajnom, jednostavnom montažom te vrhunskim materijalima.

Nagrađivani dizajn

Geberit Monolith nudi inovativne sanitarne sustave najnovije tehnologije i revolucionaran dizajn. Kao elegantna alternativa toaletima s vidljivim spremnikom vode, Geberit Monolith unosi harmoniju u kupaonicu - na zid postavljen sustav koji domišljato skriva spremnik vode iza staklene ploče vrhunske kvalitete. Čiste suvremene linije Monolith kolekcije zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse. Revolucionarni je dizajn ovom novom toaletnom sustavu već donio priznanje. Naime, Geberit Monolith već je osvojio prestižnu iF nagradu za produkt dizajn kao i mnoge druge međunarodne nagrade za dizajn.

Jednostavna montaža bez strukturalnih promjena

Geberit Monolith kolekcija nudi suvremen dizajn bez dodatnih strukturalnih promjena. Montira se brzo, jednostavno i čisto. Naime, Geberit Monolith može se spojiti na postojeći dovod i priključak za vodu bez dodatnih adaptacija građe stambenog objekta tako da se toaletni sustavi sa spremnicima vode smještenima ispred zida mogu vrlo lako osuvremeniti. S obzirom na to, Geberit Monolith idealan je za osuvremenjivanje prostora prilikom renoviranja, ali i za novogradnje. Osim toga, kompatibilan je i sa podnim i visećim toaletnim školjkama, ali i s Geberit Aqua Clean sustavom što jamči najveću moguću fleksibilnost.

Vrhunski materijali koji postavljaju trendove

Dizajn Geberit Monolith kolekcije upotpunjen je vrhunskim materijalom koji nije zahtijevan za održavanje. Kolekcija je dostupna u tri klasične boje - crnoj, bijeloj i boji mentola te se lako prilagođava svim okolinama. Korišteni materijali – sigurnosno staklo za prednju ploču te brušeni aluminij ili plastika za bočne ploče te poklopac, naglašavaju čiste linije kolekcije i osiguravaju dugotrajnost.

Kao vodeći europski proizvođač sanitarne tehnologije, Geberit Grupa globalni je ponuđač s prodajom od 2,2 milijarde CHF. Zapošljava 5600 djelatnika u četrdeset država diljem svijeta.

Dodatne informacije potražite na:
www.geberit.si
ili u svim boljim prodajnim salonima.

Projekti

Apex centar

Apex centar Apex centar Apex centar
vrh stranice