Fotografija u arhitekturi i javnom prostoru

Radionicu vodi Erika Petrić iz Graza, arhitektica i umjetnica koja svoj rad uglavnom fokusira na doživljaj prostora preko objektiva fotoaparata.
Društvo arhitekata Rijeka u suradnji sa udrugom f.act (forum for gender discourse in art) iz Graza i Arhitektonskim fakultetom iz Ljubljane, od 6. do 9. srpnja 2016. provodi međunarodnu radionicu pod nazivom Second glance.

Cilj radionice je propitkivanje arhitekture i javnog prostora koristeći se tehnikom slobodnog pisanja i fotografijom kao alatom za opisivanje individualnog doživljaja prostora i eksperimentalno istraživanje grada.

U potrazi za neiskorištenim mikroprostorima u samom centru Grada Rijeke, osim mapiranja lokacija, polaznici će sagledati grad na jedan drugačiji način od onog svakodnevnog. Među polaznicima su studenti i diplomirani arhitekti, fotografi, povijesničari umjetnosti iz Slovenije, Austrije, Cipra i Hrvatske.

Radionicu vodi Erika Petrić iz Graza (www.fact.forum.net), arhitektica i umjetnica koja svoj rad uglavnom fokusira na doživljaj prostora preko objektiva fotoaparata.

.
Workshop info - Second Glance_Workshop info

Za više informacija - facebook stranica ili info@d-a-r.hr
izvor: DAR

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice