Donesen Pravilnik o izdavanju suglasnosti za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja

Pravilnik je objavljen u »Narodnim novinama« broj 136/2015 od 18.12.2015. godine i stupa na snagu osmoga dana od dana objave odnosno 26.12.2015.
Ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja gđa Anka Mrak-Taritaš donijela je na temelju članka 9. stavka 5. Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (»Narodne novine«, br. 78/15.), Pravilnik o izdavanju suglasnosti za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja.

Ovim se Pravilnikom propisuje način predaje zahtjeva za izdavanje suglasnosti za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja pravnim osobama, dokumentacija koja se predaje uz zahtjev, dokumentacija koja se predaje godišnje kao dokaz ispunjavanja uvjeta izdane suglasnosti, sadržaj suglasnosti i sadržaj evidencije izdanih suglasnosti za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja.

Pravilnik je objavljen u »Narodnim novinama« broj 136/2015 od 18.12.2015. godine i stupa na snagu osmoga dana od dana objave odnosno 26.12.2015. godine, osim članka 3. stavka 3. ovoga Pravilnika koji stupa na snagu danom početka rada elektroničke pisarnice Ministarstva. Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o izdavanju suglasnosti za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja (»Narodne novine«, br. 130/15).


izvor: mgipu

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice