DOMUSplus

DOMUSplus je tvrtka registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu za projektiranje, proizvodnju i graditeljstvo. Tvrtka se fokusira na područje projektiranja, izrade i montaže gotovih kuća, te nudi kvalitetan oblik rješenja problema stambenog prostora, kakav je općeprihvaćen na razvijenim tržištima Europe i Amerike.

Iako kod nas postoje predrasude o montažnim kućama, opravdanih razloga za to nema. Pri ideji o gradnji montažne kuće, najčešće se postavljaju pitanja vezana uz čvrstoću konstrukcije, zapaljivosti, izolaciju ili osjetljivost na potres. Takve predrasude nisu opravdane jer moderne montažne kuće nemaju većih nedostataka u odnosu na objekte građene klasičnim načinom. Naprotiv, montažne kuće imaju mnoge prednosti, kao što su cijena i brzina izgradnje.

Vijek trajanja svakog proizvoda ovisi o njegovoj kvaliteti, završnoj obradi i zaštiti, tako da se i u ovom aspektu montažne kuće ne razlikuju od zidanih.
Nosiva konstrukcija montažne kuće zaštićena je od vatre i vremenskog propadanja, a unutrašnji zidovi oblažu se materijalima otpornim na visoke temperature.

Naše kuće imaju zakonsku garanciju 30 godina na stabilnost i sigurnost konstrukcije, a vijek trajanja ovakve kuće je minimalno 150 godina.

Kao što smo spomenuli, vrijeme gradnje je znatno kraće u odnosu na klasičan način. Za kvalitetno obiteljsku kuću kvalitetno izgrađenu na klasičan način potrebno je oko 12 mjeseci, dok je za izgradnju montažne kuće po sistemu "ključ u ruke" potrebno maksimalno 3 mjeseca.

Materijali i tehnologija, koje upotrebljavamo u finalnoj obradi, daju našim montažnim kućama isti vizualni identitet kao i kod zidanih kuća.

Projekti

Obiteljska kuća u Samoboru

Obiteljska kuća u Samoboru Obiteljska kuća u Samoboru Obiteljska kuća u Samoboru

FUNKCIONALNI TIPOVI

  • obiteljske kuće
vrh stranice