Dokumentarna serija “Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura” na HRT-u

U prvoj od 12 epizoda bit će predstavljena tri arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Viktor Kovačić".
Hrvatska radiotelevizija od nedjelje, 30. lipnja na Prvom programu (HRT - HTV1) prikazuje premijernu dokumentarnu seriju “Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura”.

Udruženje hrvatskih arhitekata godišnje nominira i nagrađuje najuspješnija ostvarenja hrvatske arhitekture, koja su se prema mišljenju struke izdvojila kvalitetom promišljanja i izvedbe. Riječ je o tradiciji koja je počela još 1959. godine i traje do danas. Nagrade se dodjeljuju u nekoliko kategorija i nominirana djela razlikuju se volumenom i društvenom namjenom, ali im je svima zajednički - kreativni duh koji promišlja i oblikuje prostor u kojem živimo. Ova zanimljiva serija odvest će vas na putovanje Hrvatskom gdje ćete upoznati hrvatske arhitekte čija djela obilježavaju našu suvremenost.

U prvoj od 12 epizoda bit će predstavljena tri arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Viktor Kovačić" u kategoriji najuspješnijih ostvarenja na području arhitekture u 2014. godini - Histria Aromatica, smještena povrh brda Pižanovac, plaža Monte mulini u Rovinju te škola i vrtić Odgojno-obrazovnog kompleksa Kajzerica.

Autori serije su Nikola Škarić, Vedran Duplančić i Sabina Sabljić, a redatelj i snimatelj je Željko Sarić.

Prvu epizodu dokumentarne serije “Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura” gledajte u nedjelju 30. lipnja na Prvom programu u 20 sati i 5 minuta.
izvor: hrt.hr


Komentari

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.

21.01.2020. 20:54

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Broj komentara: 1

Prikazani od 1. do 1.

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice