DAZ - pripreme za prijemni ispit na arhitektonski i srodne fakultete

Pripreme će provoditi tim mladih kolega, prošlogodišnjih polaznika priprema, Sara Kukor i Paolo Kapović Šamanović, mentoriranih od strane arhitektice Anete Mudronje Pletenac.
Društvo arhitekata Zagreba i za narednu godinu provodi pripreme za prijemni ispit na arhitektonski i srodne fakultete. 

Pripreme će provoditi tim mladih kolega, prošlogodišnjih polaznika priprema, Sara Kukor i Paolo Kapović Šamanović, mentoriranih od strane arhitektice Anete Mudronje Pletenac koja se uz svakodnevnu praksu niz godina bavi edukacijom u vizualnim umjetnostima i arhitekturi.

Aneta Mudronja Pletenac, jedna od voditeljica i autorica DAZ-ovog programa za osnovnoškolce Mala škola arhitekture – Prostor i ja, programa za srednjoškolce Prostor ZA druge, bila je dio tima za provedbu programa Arhitektura i djeca u suradnji s HKA i Međunarodnim udruženjem arhitekata (UIA) koji je organizirao i proveo međunarodni simpozij HURA arhitektura 2009. godine. Organizirala je i vodila dvosemestralni ciklus radionica Oblikovnica za osnovnoškolsku djecu u Laubi o načinima razumijevanja suvremene umjetnosti za djecu.

Pripreme će se provoditi u području znanja prostorne percepcije i crtanja.

Dugogodišnje iskustvo i prikupljeni materijali koje pojedini članovi DAZ-a privatno razvijaju njegujući važnost crteža u arhitekturi materijali su na kojima gradimo naš dalji odnos prema ovom programu. U razgovoru vođenom u DAZ-ovom programu "U tinelu" 2012. razgovara se o važnosti crteža ne samo kao praktičnog alata (naučiti crtati) nego i kao misaonog procesa koji vas priprema za poziv arhitekta.Pripreme se planira provoditi svaki petak u večernjem terminu od 18h u prostorima DAZ-a na Trgu bana Jelačića 3/1, Zagreb. Ukupno će biti održano 48 školskih sati priprema. Detaljni raspored bit će dogovoren zajedno s polaznicima.

Grupa je veličine od 8 do 15 polaznika. Cijena priprema je 1100 kuna za članove DAZ-a, a za ne-članove 1450 kuna.

Predbilježbe za sudjelovanje u pripremama se primaju do 03.12.2018. na e-mail pripreme.2019@d-a-z.hr. Predviđeni početak priprema je sredina siječnja 2019. godine.izvor: DAZ

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice