Dani otvorenih vrata - Ytong

U subotu, 24.3. održani su već tradicionalni "Ytong - Dani otvorenih vrata", ugodno druženje uz investitore, izvođače te predstavnike Ytonga!
Gradnja obiteljske kuće Ytong sustavom

Vrijeme je intenzivne pripreme za gradnju obiteljskih kuća te je tvrtka Ytong porobeton d.o.o. za sve zainteresirane da svoju kuću grade energetski učinkovitim građevinskim materijalima poput Ytong-a za gradnju zidova i Ytong Multipora za termoizolaciju, organizirala upoznavanje i s njihovom primjenom na pravom gradilištu obiteljske kuće. Stoga je pozvala obitelji i sve ostale zainteresirane da se odazovu na

YTONG „Dane otvorenih vrata“ kod obitelji Makoter, u subotu, 24.3. 2012. u 11 sati, na adresi Starča bb, Lučko, Zagreb.

Bilo je moguće razgovarati s predstavnicima Ytong tvrtke, investitorom, arhitektima i izvođačima radova te saznati više o pogodnostima Ytong gradnje, gotovim projektima, kao i brzini i načinu gradnje. Informirali su se kako je investitor za vanjske zidove izabrao Ytong termoblok od 40 cm+, ostvario poseban popust od 30 %, a time ujedno postigao standard niske potrošnje energije za grijanje i hlađenje kuće, odnosno niskoenergetski standard građevine.
Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti na besplatni info telefon 0800 7000, našem voditelju prodajnog područja za Zagreb i okolicu, Luki Matijeviću na broj 098 482 525.

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice