Dani arhitekture u Istri 2017

Ovogodišnja tradicionalna manifestacija Dani arhitekture u Istri DAI-SAI-a posvećena je temi RUŠEVINA / MEMORIJA / OBNOVA.
U utorak 12.12.2017. s početkom u 19 h u Galeriji Zuccato (Dekumanska 34 ) u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Poreču, održati će se otvorenje izložbe Dani arhitekture u Istri 2017

Izložba ostaje otvorena od 12. 12. - 30. 12. 2017. svakim danom od 10.00 - 12.00 te od 19.00 - 22.00.

Ovogodišnja tradicionalna manifestacija Dani arhitekture u Istri DAI-SAI-a posvećena je temi RUŠEVINA / MEMORIJA / OBNOVA koju će istražiti kroz seriju izložbi, predavanja i radionica. Dani se otvaraju u utorak 12.12. u 19 sati u Galeriji Zuccato godišnjom izložbom članova Društva arhitekata Istre i izložbama Sekcije Djeca i Arhitektura DAI-SAI, Izdavaštvo - Akcija na kojoj sudjeluju Rebekka Kiesewetter, Microcities/Socks-studio, Selim Projects, Léopold Lambert i Sofia Dona, Originalno o Nikoli Dobroviću prema koncepciji Ljiljane Blagojević, U spomen spomenicima Imelde Ramović te predstavljanjem javnosti koncepcije hrvatskog nastupa na Venecijanskom bijenalu arhitekture povjerenika Brune Juričića. Dani arhitekture u Istri odvijat će se mjesec dana kroz niz izložbi i radionica u Pazinu, Višnjanu, Labinu i Poreču.

Program Dani arhitekture u istri 2017 organiziraju Društvo arhitekata Istre i Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s galerijom MMC Luka, Arheološkim muzejom Istre, udrugom Metamedij, Pučkim otvorenim učilištem Poreč, Gradskom knjižnicom Labin i Galerijom LG Pazin.

Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Istarska županija, Grad Pula-Pola, Grad Labin i Grad Pazin, a poduprli su je Sto Ges.m.b.H., Velux d.o.o., Aco d.o.o., Kapitel d.o.o., Skira d.o.o., Macuka d.o.o., Metal Creator d.o.o., Palladio, Murexin, zadruga Praksa, Černelić interijeri, stolarija Prevarić i Vina Rossi.facebook event

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice