Dani arhitekata 1.0

Hrvatska komora arhitekata organizira Dane arhitekata 1.0!
Dani arhitekata 1.0 održat će se po prvi puta od 11. do 13. svibnja 2017. godine u Rovinju u hotelu Lone, u organizaciji Hrvatske komore arhitekata.

Namjera organiziranja Dana arhitekata 1.0 je da postanu tradicionalno godišnje okupljanje svih hrvatskih arhitekata, kao i svih ostalih struka u graditeljstvu. Cilj je da Dani arhitekata postanu ključno mjesto gdje će se jednom godišnje prezentirati i raspravljati značajne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj i Europskoj Uniji poput zakonske regulative, djelatnosti arhitekata u budućnosti, prostornog planiranja i urbanizma te poduzetništva u arhitekturi.

Aktualan i stručno osmišljen program sastojat će se od plenarnih predavanja, prezentacija i okruglih stolova i odvijat će se paralelno u više dvorana.

HKA vas poziva da aktivno pridonesete uspjehu Dana arhitekata na način da Komori predložite teme koje želite čuti na Danima te za koje smatrate da ih treba kritički raspraviti. Vaše prijedloge pošaljete na mail ssu@arhitekti-hka.hr do 26. kolovoza 2016. godine.

Vidimo se na Danima arhitekata 1.0 u Rovinju!

izvor: HKA

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice