Čelična/drvena vrata OIT

Čelična/drvena vrata OIT Hormann
Hörmann čelična/drvena vrata OIT

Čvrsta jednokrilna i dvokrilna unutarnja vrata

OIT vrata razvijena su za potrebe svakodnevnog rada u industriji, trgovini i obrtu, školama i vojarnama. Vrata imaju čvrstu konstrukciju, izrazito su stabilna i maksimalno prilagođena za intenzivno korištenje. Ovisno o primjeni i načinu ugradnje OIT vrata možete naručiti s različitim ispunama. Kombinacija čelik/drvo s trovrsnom ispunom- debljina 40 mm, trostrani utor, drvena ispuna je obučena u pocinčani čelični lim, debljine 0,8 mm. Ovim povezivanjem materijala postiže se ekstremno visoka stabilnost, koja se traži za intenzivni svakodnevni rad.
Na zahtjev moguće ih je isporučiti s ispunom od iverice za bolju zvučnu izolaciju ili sa slojem mineralne vune za bolju toplinsku izolaciju.
Vrata je moguće skratiti i do 20 mm u dijelu čeličnog profila.

OIT vrata su dostupna u izvedbi kao vratno krilo ili element vrata u cijelosti pripremljena za ugradnju. Dovratnik je opremljen trostranim zvučno izoliranim brtvenim profilom EPDM, navarenim donjimd dijelovima šarki i vijcima za zid. Vrata odgovaraju visokim zahtjevima klima-klase III i propisima grupe S i zbog toga nema deformacija.
Vrata sa bilo kojom varijantom ispune odličan su toplinski izolator- toplinska vrijednost U=2,5 W/m2K, a ona sa slojem mineralne vune U=1,7 W/m2K
Zvučna izolacija- ovisno o ispuni od 2 dB do 8 Db.
Protuprovalna zaštita- prema DIN EN, klasa zaštite WK2.
vrh stranice