Caparolove jesenske akcije!

Zadnji je tren da svoj dom pripremimo za zimu!
Caparol je za jesensku sezonu radova pripremio prigodne akcije fasada i unutarnjih boja, pa tako od 09. rujna do 31. listopada 2013. godine uz kupnju Caparolovih akcijskih proizvoda ostvarujete brojne dodatne pogodnosti.

Naša nas kuća štiti od loših vremenskih uvjeta, previsokih ili preniskih temperatura, te ostalih atmosferskih nepogoda, ali tko štiti našu kuću? Odgovor na to je - kvalitetna fasada. Ukoliko ste se odlučili za izradu nove ili sanaciju postojeće fasade iskoristite Caparolovu jesensku akciju fasada i uz kupnju 7 kanti bilo koje završne žbuke poklanjamo Vam 25 kg žbuke gratis! Ukoliko ste se odlučili za kupnju kompletnog fasadnog sustava ostvarujete pravo i na dodatni popust, a uštedu ćete zasigurno osjetiti i u budućnosti na troškovima grijanja.

Sigurni smo da se mnogi odlučuju novo lice svom domu podariti malim preinakama interijera, a velik broj je i onih koji u to uključuju bojenje svog doma. Upravo zato pripremili smo akciju unutarnjih boja sa našim najprodavanijim proizvodima, pomoću kojih ćete lako osvježiti sve prostorije u svom domu. Kako bi dobro pripremili podlogu u akcijskoj ponudi nalazi se temeljni premaz Haftgrund, za željenu boju Vaših zidova tu su Malerit E.L.F. i Indeko-Plus, a za zahtjevnije prostorije poput kuhinja, kupaonica, hodnika i stubišta tu je SeidenLatex sa odličnim svojstvom čišćenja i otpornošću na dezinfekcijska sredstva. Navedene proizvode u jesenskoj akciji od sada možete nabaviti po 20% nižim cijenama.

Sve detalje o akcijama, kao i popis Caparolovih partnera potražite na našoj web stranici www.caparol.hr .
vrh stranice