Budva: Druga međunarodna konferencija S.ARCH - Okruženje i arhitektura

Druga međunarodna konferencija sa izložbom S.ARCH – Okruženje i arhitektura, biti će održana u Budvi (Crna Gora) 19. i 20. svibnja 2015. godine u hotelu Maestral.
Organizatori su na drugu S.ARCH konferenciju pozvali renomirane svjetske arhitekte, da kroz svoje projekte diskutiraju na temu okruženje i arhitekture, čime nastavljaju prošlogodišnji uspješno realiziran skup. Ova stručna i interdisciplinarna okupljanja imaju za cilj skrenuti pažnju na temu održive arhitekture, animiraju javnost i iniciraju dijalog sa domaćim arhitektima i stručnjacima, stvarajući platformu za razmjenu ideja i iskustava, te predstavljanje novih dostignuća i znanja.

Konferenciju čine pozivna predavanja, na kojima će eminentni predavači ukazati na odnos svoje arhitekture prema okruženju; izložba na kojoj učesnici konferencije imaju priliku prikazati radove iz oblasti arhitekture, i diskusija na kojoj bi predavači i ostali učesnici konferencije razmijenili mišljenja i iskustva.

Pozvani predavači:

Winy Maas – MVRDV Holandija

Dietmar Eberle – baumschlager eberle Austria

Julien de Smedt – JDS Architects Danska

Luca Nicoletti – NICOLETTI ASSOCIATI Italija

Idis Turato – Hrvatska
 Organizatori pozivaju sve ljubitelje arhitekture da se odazovu na drugu S.ARCH konferenciju, koja se ove godine shodno temi organizira u živopisnom mediteranskom ambijentu nadomak starog grada Budve.

Broj učesnika na konferenciji je ograničen.


Kotizacije:
Registrirani učesnici imaju pristup svim predavanjima, diskusijama i izložbi radova. Imaju osiguranu kavu na pauzama, knjigu apstrakata, kao i predavanja sa konferencije (uz odobrenje predavača) i radove sa izložbe u digitalnom obliku.

Za registraciju kontaktirajte: s.arch@renecon.eu
ili na telefon +382 32 33 2220

Konferencija će se održati na engleskom jeziku.

Linkovi:
S.ARCH home: http://www.renecon.eu/html/s_arch.html
Pozvani predavači: http://www.renecon.eu/html/lecturers.html
Lokacija: http://www.renecon.eu/html/venue4.html
Registracija: http://www.renecon.eu/html/registration1.html

Organizatori: RENECON International /Get It Published Verlag/ Enforma


izvor: www.sacg.me

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice