Beton decoratif

Beton decoratif Terra Sol
Pod ovim pojmom govorimo o sustavu tankoslojnih betona u boji, a upotrebljavaju se kao završne obloge u interijeru i eksterijeru. Njihovo održavanje je jednostavno, jer su površine izrađene u cijelini.
Ovaj vrlo otporni mineralni materijal, razvijen na osnovi probranih vrsta cementa, finog pijeska, smola, dodataka i prirodnih pigmenata je 95% mineralnog sastava, a primjenjuje se uglavnom u dva tanka sloja ukupne debljine od 2mm.
Njegova mehanička svojstva i odlična sposobnost prianjanja omogućuju njegovu uporabu u stvaranju trajnih podnih i drugih habajućih površina.
Može se nanositi na čvrste podloge poput pločica, kamenih ploča, cementnih estriha, betonskih podova, drvenih panela, itd... za ostale mogućnosti nas kontaktirajte. Široka paleta boja i karakteristike materijala omogućuju usklađene kombinacije zidova, podova te elemenata namještaja.
Završni izgled materijala je mineralan, a svaka obrađena površina je jedinstvena tj. unikatna s vidljivim detaljima ručne obrade površine.. Način obrade te alat s kojim se izrađuje ovisi o željenom završnom izgledu, u skladu s mogućnostima materijala.
vrh stranice