Artwood festival 2016

Sudjelujte na prvom Artwood festivalu u Hrvatskoj.
Ako imate ideju za izradu drvene skulpture ili instalacije na otvorenom prostoru jedne od najpoznatijih party plaža na Jadranu, ali i cijelom svijetu, prijavite se na natječaj i provedite zabavno i kreativno ljeto na otoku Pagu.

Natječaj za sudjelovanje je otvoren do 8. veljače 2016.

ŠTO JE ARTWOOD FESTIVAL?
Međunarodna umjetnička manifestacija čiji je cilj poticanje osmišljavanja, izrade i predstavljanja originalnih autorskih drvenih skulptura i instalacija na otvorenom prostoru.

ZAŠTO ARTWOOD FESTIVAL?
Vjerujemo da umjetnost i zabava imaju nešto zajedničko, a to je sloboda. Sloboda koja potiče ljudsku inspiraciju i kreativni duh. S tim na umu, Artwood festival u isto vrijeme i na istom mjestu okuplja umjetnike željne novih iskustava i zabave, dajući im mogućnost samostalnog i timskog kreativnog izražavanja bez ograničenja!KADA I GDJE ĆE SE ODRŽATI ARTWOOD FESTIVAL?
Početkom mjeseca lipnja na Bura Bura plaži na otoku Pagu, svjetskoj top party destinaciji. Bura Bura plaža, zajedno s plažom Zrće, mjesto je na kojem se nalaze tri kluba koja pripadaju među top 50 klubova na svijetu po izboru DJ Maga.

KAKO SE PRIJAVITI NA ARTWOOD FESTIVAL?
Ispunite on-line prijavnicu te pošaljite zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom. Prijava mora sadržavati: osobne podatke o autoru, profesionalni životopis, dokumentaciju o prijavljenom radu s tehničkim podacima o radu (naslov, dimenzije, tehnički opis rada), izjavu autora o vlastitom umjetničkom radu. U sklopu dokumentacije obavezno je poslati skicu, nacrt ili fotografiju rada, te presliku putovnice autora.

ŠTO VAM JE OSIGURANO?
Organizacija Artwood festivala osigurava vam troškove puta u iznosu do 360 kn, smještaja i hrane za vrijeme trajanja Festivala, materijal te tehničku podršku potrebnu za izgradnju radova. Kako bismo mogli osigurati sve potrebne materijale za izradu radova, u prijavi je potrebno jasno naznačiti o kojoj količini i vrsti materijala se radi. Ukoliko sudionik želi donijeti vlastiti materijal za izradu rada, to je potrebno napomenuti u prijavi pod poljem „tehnički opis rada“.

ŠTO MOŽETE OSVOJITI?
Najbolja tri rada bit će nagrađena u iznosu od:
1. mjesto - 1.500,00 kn
2. mjesto - 1.000,00 kn
3. mjesto -    500,00 kn


Najboljih deset radova ostat će izloženo na lokaciji Bura Bura Beach tijekom cijelog ljeta 2016.

KOJI SU UVJETI ZA PRIJAVU?
Autor mora imati navršenih 18 godina u vrijeme održavanja Festivala.

KOJE SU OBAVEZE SUDIONIKA FESTIVALA?
Svaki autor obavezan je napraviti jedan autorski rad za vrijeme trajanja Festivala.
Svaki autor obavezan je sudjelovati u izgradnji zajedničke instalacije koja će po završetku Festivala biti spaljena na lokaciji Bura Bura Beach.

AUTORSTVO
Rad mora biti autorsko djelo sudionika. Rad po završetku izrade prelazi u vlasništvo organizatora Artwood festivala, a organizator se obavezuje da će pri svakom objavljivanju reprodukcije rada poštivati autorska prava navođenja autora i naslova rada.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte nas na e-mail info@artwood.com.hrizvor: artwood.com.hr

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice