Architech

Architech Floor Gress
Floor Gres proizvodi pločice s visokim tehničkim performansama, za stambene i javne prostore, za opremanje objekata svih vrsta i veličina.
Svoj poseban stil u izradi keramičkih pločica Floor Gres razvija više od pedeset godina i ne popušta u kvaliteti. Uz to, njihovi materijali vjerojatno su najbolji i najčvršći koje možete naći na tržištu. Svestran i omiljen među arhitektima, Floor Gres osmišljava serije upravo prema savjetima profesionalaca. Novosti u ponudi su staklene ploče različitih dimenzija, te serija u kojoj su se dizajneri Floor Gresa poigrali raznim kombinacijama crne i bijele boje…

Podne i zidne pločice iz Architech serije, su osmišljene zahvaljujući obnovljenovljenom konceptu dizajna, koji promiče sklad između čovjeka i prirode, te stvaranju uravnoteženog sustava izgrađenog na odnosu okoline i prirodnog ambijenta.
Rad na materijalu počeo s promatranjem aspektata i jednostavnosti tla, te potom definiranju nijansi i površina nadahnutih nijansama pijeska, zemlje i stijena, koje se skladno integriraju s urbanim ambijentima.

Zahvaljujući ekološki održivim karakteristikama proizvodnje, serija Architech dobiva prestižni Ecolabel certifikat, potvrđujući svoju ekološku vrijednosti proizvoda. Također, bojama Mineral i Forrest sadrže 50% recikliranog materijala u smjesi. Ova karakteristika im je omogućila da prime i prestižnu Contenuto Riciclato (Reciklirani Sadržaj) certifikat izdan od strane Bureau Veritas.

http://www.floorgres.it/en/prods-150-1.asp

Projekti

Centar Zamet

Centar Zamet Centar Zamet Centar Zamet
vrh stranice