Apsida

Poduzeće Apsida d.o.o. osnovano je 2000. godine sa sjedištem u Dubrovniku. Upravo u to vrijeme u Dubrovniku i cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji naglo se povećavaju aktivnosti na području izgradnje stanova i drugih objekata, kao i rekonstrukcija i adaptacija postojećih objekata. Do danas je područje djelovanja prešlo okvire županije, pa je svoje usluge koje obuhvaćaju projektiranje svih vrsta objekata, stručni nadzor i konzalting, poduzeće pružalo u Zagrebu, Crikvenici, na otoku Rabu i drugdje po Hrvatskoj.

U poduzeću je zaposleno pet diplomiranih inženjera građevine, jedan diplomirani inženjer geologije i dva građevinska tehničara, od kojih je dio prije bilo zaposlen u građevinskim poduzećima i sličnim poduzećima, te je svoje iskustvo i znanje prenijelo u Apsidu.

Sjedište poduzeća se od siječnja 2005. godine nalazi u novom vlastitom poslovnom prostoru površine 165 m2 u Riječkoj ulici 14 u Dubrovniku, u drugoj zgradi stambeno-poslovnog kompleksa Solitudo, koji svojom funkcionalnošću omogućuje kvalitetno obavljanje zahtjevnih poslova. Poduzeće posjeduje svu potrebnu oprema i alate za rad na terenu., kao i mrežu osobnih računala sa programskom podrškom za izradu građevinskih projekta kao AutoCad, ArmCad i Tower, te vrhunske izlazne jedinice poput pisača i plotera za ispis nacrta i ostalih projekata.

U sklopu svojih aktivnosti poduzeće Apsida izrađuje sve vrste građevinskih projekata, vrši stručni nadzor nad građevinskim objektima, obavlja konzalting usluge, vrši ispitivanja postojećih konstrukcija, izrađuje geomehaničke i druge elaborate, razne troškovnike i ostalo. Naveli smo i osnovnu podjelu naših djelatnosti, a za sve dodatne informacije možete na se obratiti svakim radnim danom od 8 do 16 sati na neki od načina navedih u zaglavlju stranice, ili doći u naše sjedište u Riječkoj 14 u Dubrovniku.

Djelatnosti poduzeća Apsida d.o.o.
- Projekti konstrukcija za objekte visokogradnje
- Projekti rekonstrukcija zaštićenih spomenika kulture
(odobreno od strane Ministarstva kulture RH)
- Projekti za uklanjanje građevina
- Projekti hala i skladišnih prostora
- Projekti u niskogradnji
- Projekti konstrukcija hidrogradnje
- Projekti metalnih i drvenih konstrukcija
- Stručni nadzori nad građevinskim objektima
- Konzalting poslovi u svezi stanogradnje
- Konzalting poslovi u svezi konstrukcija u graditeljstvu
- Ispitivanje postojećih konstrukcija
- Izrada geomehaničkih elaborata i mišljenja
- Izrada troškovnika za izvođenje i kredite
- Izrada elaborata za tehnički prijem

Projekti

Spomenik Oluja 95

Spomenik Oluja 95 Spomenik Oluja 95 Spomenik Oluja 95

Villa Perić

Villa Perić Villa Perić Villa Perić

Kuća N1

Kuća N1 Kuća N1 Kuća N1

STRUKA

  • konstrukcija
vrh stranice